zravic
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Ayberk Yumaklı
Merhabalar, 10 yıldan fazladır eski bir kasa bilgisayarı kullanmaktayım. Ordan burdan parçalar alarak bugüne kadar ayakta tuttum ama artık çok fazla donmaya başladı. Yine parçalar alarak gereksiz masrafa girmek istemiyorum. 1080p video izleyemiyorum. 720p izliyorum mecbur o da 480p'den farkı yok. CS:GO'da bile ayarlanabilir en düşük ayarlarda 20 30 fps alıyorum. Yani kısacası artık bir PC almam lazım. Şöyle ki ay sonu veya şubatın ilk haftası bir sistem alacağım. Yalnız kararsız kaldım. İTOPYA'da 5.250 TL'ye RX 5500 XT 4GB'lı sistem bulunuyor. Normalde yazılı olan sistem stokta yok. Ben düzenleyerek şöyle bir şey çıkardım ortaya:
Şimdi sorum şu, bu sistemi alsam mı? Yoksa şu an sayın @Abdullah Hacıgül 'ün stok sorunu nedeniyle çıkartmaya çalıştığı yeni F/P sistemi mi bekleyeyim? Bütçe konusunda 5300 TL'nin üstüne çıkamam.
Şimdi sorum şu, bu sistemi alsam mı? Yoksa şu an sayın @Abdullah Hacıgül 'ün stok sorunu nedeniyle çıkartmaya çalıştığı yeni F/P sistemi mi bekleyeyim? Bütçe konusunda 5300 TL'nin üstüne çıkamam.