Neler Yeni

Yeni Sistemi mi Beklemeliyim Yoksa Hermes-S35500XT Hazır Sistemi mi Almalıyım?

zravic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ayberk Yumaklı
Merhabalar, 10 yıldan fazladır eski bir kasa bilgisayarı kullanmaktayım. Ordan burdan parçalar alarak bugüne kadar ayakta tuttum ama artık çok fazla donmaya başladı. Yine parçalar alarak gereksiz masrafa girmek istemiyorum. 1080p video izleyemiyorum. 720p izliyorum mecbur o da 480p'den farkı yok. CS:GO'da bile ayarlanabilir en düşük ayarlarda 20 30 fps alıyorum. Yani kısacası artık bir PC almam lazım. Şöyle ki ay sonu veya şubatın ilk haftası bir sistem alacağım. Yalnız kararsız kaldım. İTOPYA'da 5.250 TL'ye RX 5500 XT 4GB'lı sistem bulunuyor. Normalde yazılı olan sistem stokta yok. Ben düzenleyerek şöyle bir şey çıkardım ortaya:

Şimdi sorum şu, bu sistemi alsam mı? Yoksa şu an sayın @Abdullah Hacıgül 'ün stok sorunu nedeniyle çıkartmaya çalıştığı yeni F/P sistemi mi bekleyeyim? Bütçe konusunda 5300 TL'nin üstüne çıkamam.
cats-crop.jpg

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Abdullah abinin F/P sistemini kesinlikle beklerdim ama henüz bir tarih vermedi :(

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
işte onun da ne zaman çıkacağı belli değil stoklardan dolayı. ne yapsam bilemedim.
Her geçen gün teknoloji pazarında fiyatlar artacağı için alman doğru olacak ama şöyle de bir durum var, sana kesin al diyemem Abdullah abi eğer güzel bir sistem çıkartır ve seninkiyle aynı fiyat olursa bana sövme diye. Bu yüzden kalbini dinle kankam :)

zravic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ayberk Yumaklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her geçen gün teknoloji pazarında fiyatlar artacağı için alman doğru olacak ama şöyle de bir durum var, sana kesin al diyemem Abdullah abi eğer güzel bir sistem çıkartır ve seninkiyle aynı fiyat olursa bana sövme diye. Bu yüzden kalbini dinle kankam :)
işte o yüzden almak istemiyorum bi taraftan. senle alakası yok ben sadece öneri istiyorum zaten :). şimdi gider alırım veririm 5250 TL hemen 1 hafta sonra @Abdullah Hacıgül abi aynı fiyata daha da iyisini çıkartır ortada kalırım öyle.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
şu stokların kıt olduğu dönem bir kampanya yapmak imkansız gibi bir şey :/
allah sabır versin herkese.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
yunus emre
5250 tl ye 8gb modeli kullanılır 16 gb olmasını tavsiye değir zorunlu artık eğer çok istersen sana sistem önerebilirim

zravic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ayberk Yumaklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5250 TL ye 8gb modeli kullanılır 16 gb olmasını tavsiye değir zorunlu artık eğer çok istersen sana sistem önerebilirim
8gb modeli +1000 TL farkla kullanılıyor. Sen bir sistem öner bakayım.

Top Bottom