Neler Yeni

yeni sistemim hakkında

meetehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metehan Bahadır
Merhaba arkadaşlar, yepyeni bir sistem topladım. Çok heyecanlıyım aynı zamanda tamamen kendi emeğimle topladım yorumlarınızı bekliyorum. Yanlış bir parça var mı diye. SSD henüz gelmedi kargoda o yüzden evdeki 5400 RPM hdd ile sistemi açtım. Özellikleri söylüyorum. Neler yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Msi B560 Torpedo anakart, i5 11400 işlemci, Ballistic 3200 mhz cl16 8+8 16 GB RAM, WD BLUE SN570 500 GB SSD, Sapphire RX 590 Nitro+ 8 GB Gaming ekran kartı aldım. Biosda hangi ayarları yapmalıyım. CS Go da drop yiyorum ve Valoranta da giremedim.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Rx 590 gereksiz olmuş ama mining yapabilirsiniz

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
biosta ram frekanslarını 3200e çek mesela

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Hocam neden gereksiz dediniz uyumsuz mu yoksa o yüzden mi drop yiyorum.
Yok hayır onun parasına başka ve yeni nesil kartlar alabilirdiniz amacınız mining değilse eğer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hayır onun parasına başka ve yeni nesil kartlar alabilirdiniz amacınız mining değilse eğer
Birde ssd gelince msi afterburner kurup kullanım değerleri sıcaklık ve fps leri gösterebilir misin

Birde ssd gelince msi afterburner kurup kullanım değerleri sıcaklık ve fps leri gösterebilir misin
O ekran kartını eğer satılır sa 10000 tl den sarı siteye koy satılmazsa 9000 bine koy net alınır

O ekran kartını eğer satılır sa 10000 TL den sarı siteye koy satılmazsa 9000 bine koy net alınır
Sonrada rtx 3050, rx 6600 falan alırsın

meetehan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metehan Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eski sistemim p41 anakartım e7500 işlemci vardı işte rx 590 genelde miningde duracak oyun oynayacağım zaman takarım diye düşündüm.

mesela ramleri 3600 yapsam onboard performansı ne kadar artar

sistemi onboard kullanmak istiyorum cs falan oynatırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,696
Üyeler
163,042
Son üye