Hocam adaptör aynı üründen 2 tane mi alabilirim sadece?Hocam kz kulaklık konusundan sonra popüler oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni Stok geldi 180Tl 45w adaptör!!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usta başka ürünlerde kuponlar yok da bu üründe olması normal midiressagerin de ürünleri güzel ona da bakın.Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Neden anormal olsun ki?usta başka ürünlerde kuponlar yok da bu üründe olması normal midir
ana shein konusundaki birçok üründe kuponlar sona erdi de bunda devam etmesi iyiymiş keşke onlarda da olsaydıNeden anormal olsun ki?
Hocam kaliteli mi essager? Ugreen yıllardır kullandığım için alıyorum essagerler de güzel ona göre alacağımessagerin de ürünleri güzel ona da bakın.Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Genel olarak çoğu ürünün indirim süresi bitti anlaşmaya göre o satıcı ve shein arasınakiana shein konusundaki birçok üründe kuponlar sona erdi de bunda devam etmesi iyiymiş keşke onlarda da olsaydı
Knk bende fiyatlar 200tl falan yeni üye oldum neden böyle ?Hocam kaliteli mi essager? Ugreen yıllardır kullandığım için alıyorum essagerler de güzel ona göre alacağım
Bu fiyatlar neden bende 200 250tl? 50tl yazıyor yeni üyeyim .Genel olarak çoğu ürünün indirim süresi bitti anlaşmaya göre o satıcı ve shein arasınaki
Shein veriyor sorgulama götürKnk bende fiyatlar 200tl falan yeni üye oldum neden böyle ?
Hocam 50tl linkte bende 200tl niye sorgulamayayimShein veriyor sorgulama götür
Vergi vs ekleniyordur, yeni hesap değildir çok sebep varHocam 50tl linkte bende 200tl niye sorgulamayayim
Kablosu var 240wlık gayet iyi başka bi ürünnü denemedim aliexpress yorumları güzel ordan bakabilirsinizHocam kaliteli mi essager? Ugreen yıllardır kullandığım için alıyorum essagerler de güzel ona göre alacağım