Hocam simdi telefonu yeni kutudan açtım ve kurulum ekranı geldi. Bende bulundugum ortamda wifi olmadığı için wifi bölumunu geçtim. Daha sonra benden samsung hesabı açmamı istedi ve wifisiz açılmıyordu. Bende eve geldim ve internete bağlanmaya çalıstım. şifre doğru olmasına rağmen İnternet olmadan bağlı diyor.Nasıl yani tam açıklar mısın ?
diğer cihazlarınızda wifi sorunsuz çalışıyor mu?Hocam simdi telefonu yeni kutudan açtım ve kurulum ekranı geldi. Bende bulundugum ortamda wifi olmadığı için wifi bölumunu geçtim. Daha sonra benden samsung hesabı açmamı istedi ve wifisiz açılmıyordu. Bende eve geldim ve internete bağlanmaya çalıstım. şifre doğru olmasına rağmen İnternet olmadan bağlı diyor.
Evet hocam. Bilgisayarda anne babamın telefonunda vardiğer cihazlarınızda wifi sorunsuz çalışıyor mu?
Yok hocam pcde filan var.Kanka internetin kesilmiş olabilir
Eyw hocam olduwıfıyı es gec oyle kurulm yap oluyo diye hatırlıyodum ama
en ıyı cevap olarak işaretleye bilirsin bir türlü vemrediler şunu banaDeniyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw hocam oldu
Hocam nasıl işaretlicez ?en ıyı cevap olarak işaretleye bilirsin bir türlü vemrediler şunu bana
yazının sol altında rapor et var oraya tıkla en ıyi cevap olarak gönder ilk attığım mesaja bunu yapHocam nasıl işaretlicez ?
Gene vermedileryazının sol altında rapor et var oraya tıkla en ıyi cevap olarak gönder ilk attığım mesaja bunu yap
Şimdi rapor ettim ama bi en son mesajı ettim bide cevap olan mesajı. son mesajı bidaha rapor edip yanlıskla en iyi cevap isaretledim yazdımGene vermediler