Neler Yeni

Yeni topladığım Pc'yi açamıyorum.

Ahmet Btr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Batur
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 3070 ti ekran kartı, i7 12700k işlemci, msı z690-p ddr4 anakart, tarzında bir pc topladım kablolama ve montajlamayı yaptıktan sonra pc'yi açtım ilk açtığımda usb aracılığı ile formatladım ancak pc açıldıktan sonra driverler yüklü olmadığı için internet bağlantımı bile yapamadım bu yüzden kapattım pc'yi gerekli driveri yüklemek için usb'yi biçimlendirip içine driveri attım ancak sonrasında pc'yi açamıyorum bios ekranı geliyor ama açılmıyor ekranımda MSI yazısı yazıyor sadece ne yapmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Pc windowsu görmüyor olabilir mi ssdi görüyor mu? Boot menüsünden bir bakın.

Ahmet Btr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M2 ssd'yi görüyor baktım ama windowsu görüp göremediğini anlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bayağı bir şey denedim ama eğer sizin de dediğiniz gibi windowsu görmüyorsa yeniden formatlamak işimi görecek midir?

Son düzenleme:

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
M2 ssd'yi görüyor baktım ama windowsu görüp göremediğini anlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bayağı bir şey denedim ama eğer sizin de dediğiniz gibi windowsu görmüyorsa yeniden formatlamak işimi görecek midir?
Yeniden formatlayıp şansınızı deneyin. Telefonunuza anakartın LAN driverini yükleyip kablo ile dosyayı bilgisayarınıza aktarın internet geldikten sonra da güncelleştirmeleri yapın derim.

Ahmet Btr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden formatlayıp şansınızı deneyin. Telefonunuza anakartın LAN driverini yükleyip kablo ile dosyayı bilgisayarınıza aktarın internet geldikten sonra da güncelleştirmeleri yapın derim.
İlginiz için teşekkür ederim şansımı deneyeceğim olmazsa yine uğrarım buradan yardım isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom