Letgo istediği kadar arayüzü değiştirsin, önemli olan kullanıcı kitlesi. Ben 5 yıldır al/sat yapıyorum hobi olarak. 3/5 de harçlığımızı kazanıyoruz tabi. Ama letgoya ne ilan koyuyorum ne de letgodan ürün bakıyorum. Satıcısı ayrı garip alıcısı ayrı garip. En azından teknolojik ürünler kategorisinde. Tabi sözüm meclisten dışarı, kurunun yanında yaş da yanıyor arkadaşlar kusura bakmayın.
-Satıcıların eskiden sattıkları ürünleri göremiyoruz.
-Bana veya diğer satıcılara yazılan yorumları, verilen yıldızları göremiyoruz
Bu iki madde çok boş ? satıcıya güvenmek zaten zor oluyordu.
Letgo istediği kadar arayüzü değiştirsin, önemli olan kullanıcı kitlesi. Ben 5 yıldır al/sat yapıyorum hobi olarak. 3/5 de harçlığımızı kazanıyoruz tabi. Ama letgoya ne ilan koyuyorum ne de letgodan ürün bakıyorum. Satıcısı ayrı garip alıcısı ayrı garip. En azından teknolojik ürünler kategorisinde. Tabi sözüm meclisten dışarı, kurunun yanında yaş da yanıyor arkadaşlar kusura bakmayın.
Kesinlikle öyle aradığın şeyi bir de satıcının açtığı kategoride filtreleme özelliği çok güzel olmuş.
Oyuncu Koltuğu aratması yapıp biraz aşağıya inince bebek koltuğu çıkıyordu mesela.
Veya Ekran kartı diye aratınca bilmem kaç ekran tüplü televizyonlar çıkıyordu..
Aynen bunu yazacaktım. Örneğin "Sıfır ürün" yerine "S?f?r ?r?n" diye görünüyor. Bu tür sorunları hallederlerse eskiye göre güzel olabilir bence, konu için eline sağlık
Yemeksepetini yapanlar yaptı sanırım başka bir açıklaması yok kendi ayaklarına sıkmışlar yemeksepeti gibi. Yemeksepeti 3 günde bir kupon veriyor da kullanıyoruz letgo'da öyle bir imkanda yok o yüzden gg oldu.
Aynen bunu yazacaktım. Örneğin "Sıfır ürün" yerine "S?f?r ?r?n" diye görünüyor. Bu tür sorunları hallederlerse eskiye göre güzel olabilir bence, konu için eline sağlık
Eyvallah kral.
İlk iki maddede belirttiğim satıcının önceki sattığı ürünleri ve verilen yorumları görebilirsek bence güncelleme forumdaki çoğunluğun aksine benim hoşuma gitti.