Neler Yeni

Yeşil pasaport vize almayı kolaylaştırır mı ?

.RBO.

80+ Silver
Yurt dışında üniverste okumak istiyorum sanırım yeşil pasaport alma hakım var vize alırken işimi kolaylaştırımı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bunun için gidiceğin ülkenin türkiye konsolosluğu ile görüşsen daha sağlıklı ama hatırladığım kadarıyla yeşil pasaport baya kolaylık sağlıyor.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soylu yeşil pasaportu kaldıracağiz gibi bişey demişti gitmeden
2022 de yeşil pasaportun max süresi 5 yıldan 10 yıla uzatıldı bence yapmazlar ve yesil pasaport olmadan vizesiz nerdeyse hiçbir yere gidemiyorsun yeşil pasaportla en azından Almanya İtalya İspanya Fransa vs 90 gün gidebiliyorsun

3.George

80+ Bronze
Almayada okumak istiyorum güzel puan hem İngilizce hemde Almanca ile öğrenci vizesi ile rahat giderim herhalde
Almanya yeşil pasaport için vize istemiyor diye biliyorum. Yeşil pasaport avrupa birliği ülkelerine rahat giriş çıkış yapabilen bir pasaport.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2022 de yeşil pasaportun max süresi 5 yıldan 10 yıla uzatıldı bence yapmazlar ve yesil pasaport olmadan vizesiz nerdeyse hiçbir yere gidemiyorsun yeşil pasaportla en azından Almanya İtalya İspanya Fransa vs 90 gün gidebiliyorsun
Yapmazlar bence de. şu sıralar yeşil pasaport sayısı olması gerekenden fazla olduğundan öyle bir söz edilmişti sanırsam. Bu arada evet yeşil pasaport vize almanı ve orda okumanı kolaylaştırır. Bordo pasaportlu birine göre çok daha rahat vize alınıyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
yeşil pasaportun ayrıcalğı neden var milletvekillerine fln mı veriliyor genelde

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeşil pasaportun ayrıcalğı neden var milletvekillerine fln mı veriliyor genelde
Memurlara T.B.M.M çalışanlara büyük ihracat yapanlara veriliyor(ve ailesine çocuklarına (25 yaşına kadar)) millet vekillerine daha yüksek veriliyordur muhtemel

mfm125

80+ Silver
Yurt dışında üniverste okumak istiyorum sanırım yeşil pasaport alma hakım var vize alırken işimi kolaylaştırımı
Yeşil pasaport sadece turistlik vize gerektirmiyor ab ülkelerine okumak için gidicem diyorsan oturum izni ve bı takım izinler alman lazım normal pasaportun olsa bile sürec aynı kısaca yeşil pasaport sadece turistlik işe yarıyor

.RBO.

80+ Silver
Yeşil pasaport sadece turistlik vize gerektirmiyor ab ülkelerine okumak için gidicem diyorsan oturum izni ve bı takım izinler alman lazım normal pasaportun olsa bile sürec aynı kısaca yeşil pasaport sadece turistlik işe yarıyor
Yinede işlerde kolaylık çıkarmazmı

kesut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Temel
Almanya yeşil pasaport için vize istemiyor diye biliyorum. Yeşil pasaport avrupa birliği ülkelerine rahat giriş çıkış yapabilen bir pasaport.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapmazlar bence de. şu sıralar yeşil pasaport sayısı olması gerekenden fazla olduğundan öyle bir söz edilmişti sanırsam. Bu arada evet yeşil pasaport vize almanı ve orda okumanı kolaylaştırır. Bordo pasaportlu birine göre çok daha rahat vize alınıyor.
hocam benim yeşil pasaportum var ama öğrenci vizesi alabiliyor muyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,218
Üyeler
168,744
Son üye
faruk6363
Top Bottom