Evet kolaylaştırır.Yurt dışında üniverste okumak istiyorum sanırım yeşil pasaport alma hakım var vize alırken işimi kolaylaştırımı
soylu yeşil pasaportu kaldıracağiz gibi bişey demişti gitmedenYurt dışında üniverste okumak istiyorum sanırım yeşil pasaport alma hakım var vize alırken işimi kolaylaştırımı
2022 de yeşil pasaportun max süresi 5 yıldan 10 yıla uzatıldı bence yapmazlar ve yesil pasaport olmadan vizesiz nerdeyse hiçbir yere gidemiyorsun yeşil pasaportla en azından Almanya İtalya İspanya Fransa vs 90 gün gidebiliyorsunsoylu yeşil pasaportu kaldıracağiz gibi bişey demişti gitmeden
Almanya yeşil pasaport için vize istemiyor diye biliyorum. Yeşil pasaport avrupa birliği ülkelerine rahat giriş çıkış yapabilen bir pasaport.Almayada okumak istiyorum güzel puan hem İngilizce hemde Almanca ile öğrenci vizesi ile rahat giderim herhalde
Yapmazlar bence de. şu sıralar yeşil pasaport sayısı olması gerekenden fazla olduğundan öyle bir söz edilmişti sanırsam. Bu arada evet yeşil pasaport vize almanı ve orda okumanı kolaylaştırır. Bordo pasaportlu birine göre çok daha rahat vize alınıyor.2022 de yeşil pasaportun max süresi 5 yıldan 10 yıla uzatıldı bence yapmazlar ve yesil pasaport olmadan vizesiz nerdeyse hiçbir yere gidemiyorsun yeşil pasaportla en azından Almanya İtalya İspanya Fransa vs 90 gün gidebiliyorsun
Memurlara T.B.M.M çalışanlara büyük ihracat yapanlara veriliyor(ve ailesine çocuklarına (25 yaşına kadar)) millet vekillerine daha yüksek veriliyordur muhtemelyeşil pasaportun ayrıcalğı neden var milletvekillerine fln mı veriliyor genelde
Yeşil pasaport sadece turistlik vize gerektirmiyor ab ülkelerine okumak için gidicem diyorsan oturum izni ve bı takım izinler alman lazım normal pasaportun olsa bile sürec aynı kısaca yeşil pasaport sadece turistlik işe yarıyorYurt dışında üniverste okumak istiyorum sanırım yeşil pasaport alma hakım var vize alırken işimi kolaylaştırımı
Yinede işlerde kolaylık çıkarmazmıYeşil pasaport sadece turistlik vize gerektirmiyor ab ülkelerine okumak için gidicem diyorsan oturum izni ve bı takım izinler alman lazım normal pasaportun olsa bile sürec aynı kısaca yeşil pasaport sadece turistlik işe yarıyor
Yani bunu konsolosluğa sorun. Bence çıkarmaz çünkü orda okumak için önemli olan pasaport değil oturum izni gibi izinlerYinede işlerde kolaylık çıkarmazmı
hocam benim yeşil pasaportum var ama öğrenci vizesi alabiliyor muyum?Almanya yeşil pasaport için vize istemiyor diye biliyorum. Yeşil pasaport avrupa birliği ülkelerine rahat giriş çıkış yapabilen bir pasaport.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmazlar bence de. şu sıralar yeşil pasaport sayısı olması gerekenden fazla olduğundan öyle bir söz edilmişti sanırsam. Bu arada evet yeşil pasaport vize almanı ve orda okumanı kolaylaştırır. Bordo pasaportlu birine göre çok daha rahat vize alınıyor.