Neler Yeni

Yeter artik aglicam biri yardım etsin bana

Flash:(

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Emre
Pes mobile kanser oyun 1500 maçtan fazlam var ve 3gun once 1240 derecelerdeydim hersek iyiydi yemin ederim son mac oynim kalkacak dedim son maçta yenildim düşüş basladi surekli duse duse 1020 dereceye geldim adamlar çok kolay gol atıyor bundan önce yoktu böyle şeyler atamiyorlardi artık tak diye atıyorlar delirdim 5li defans kullandım fayda yok eskiden çok gol atardım artik atamiyorum bana dizilişi önerin ya lutfen birde youtubeden video izlemek yardımcı olurmu yada kendimi nasıl gelistirebilirim

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyun için mi ağlayacaksın?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,595
İsim
Mert Metshi
3-4-1-2 yada 3-4-2-1

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muti

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Pes mobile kanser oyun 1500 maçtan fazlam var ve 3gun once 1240 derecelerdeydim hersek iyiydi yemin ederim son mac oynim kalkacak dedim son maçta yenildim düşüş basladi surekli duse duse 1020 dereceye geldim adamlar çok kolay gol atıyor bundan önce yoktu böyle şeyler atamiyorlardi artık tak diye atıyorlar delirdim 5li defans kullandım fayda yok eskiden çok gol atardım artik atamiyorum bana dizilişi önerin ya lutfen birde youtubeden video izlemek yardımcı olurmu yada kendimi nasıl gelistirebilirim
Dostum Allah başka dert vermesin gerçekten zor bir durum.

En İyi Cevap
7
Ben kardeşimi oyunda yendiğim için kardeşim ağlıyor bende kardeşimi dövüyorum ve dehe çok ağlıyor
Ebb8EoRXgAAUZ5T.jpg

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
tek derdimiz bu olsa keşke :(

Top Bottom