Yılbaşı isigi icin aku - batarya

Ellsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Arkadaslar motorumu full yil basi isikli yapmayi planliyorum Akuye baglamak yerine sarj edilebilen aku tarzi seyler yok mu isigi sadece oraya baglayacagim ve bir kac saat idare etse yeter su tarz bi goruntu yapmak istiyorum motorum da mavi yamaha gerçi bilmiyorum yakisir mi

Ekler

• IMG_8004.webp
    IMG_8004.webp
    80.9 KB · Hit: 10
  • IMG_8003.webp
    IMG_8003.webp
    212.8 KB · Hit: 9
  • IMG_8005.webp
    IMG_8005.webp
    141.3 KB · Hit: 8
Powerbank ile çalışıyorlardır herhalde usb kablosu var ise powerbank takarsın powerbank koltuğun altına koyarsın

Powerbank ile çalışıyorlardır herhalde usb kablosu var ise powerbank takarsın powerbank koltuğun altına koyarsın
Usb ile calisan var midir bir de sizce tahmini tum motoru kaplamak icin kac metre almaliyim

Usb ile calisan var midir bir de sizce tahmini tum motoru kaplamak icin kac metre almaliyim
1 metre yetmez en az 2 metre olması lazım. Usb girişi illaki vardır ya bilmiyorum ama var olacağını tahmin ediyorum.

Metresi suan dusunduruyor bu halloldu diyelim bakalim motorun etrafinda iki uc tur atmam lazim kac metre alayim acaba

Motorun boyunu ölç, 2 tur atarsan alacağın ışığın boyunu 2 ile çarp işte. Ama 5 metre yeter galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metresi suan dusunduruyor bu halloldu diyelim bakalim motorun etrafinda iki uc tur atmam lazim kac metre alayim acaba

Ama büyük ihtimalle yasaktır. O motoru yılbaşı günü çıkartmayacaksan, sadece sergileyeceksen sıkıntı olmaz, ama trafiğe çıkıp da yakalandığın zaman sağlam bir ceza yiyebilirsin. İlk önce onu bir araştır.

Motorun boyunu ölç, 2 tur atarsan alacağın ışığın boyunu 2 ile çarp işte. Ama 5 metre yeter galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama büyük ihtimalle yasaktır. O motoru yılbaşı günü çıkartmayacaksan, sadece sergileyeceksen sıkıntı olmaz, ama trafiğe çıkıp da yakalandığın zaman sağlam bir ceza yiyebilirsin. İlk önce onu bir araştır.
Yasak oldugunu biliyorum plakayi cikartip cikicam ya da kapar tehlikesi olmayan yerlerde açarım kumandali oluyor zaten bu isiklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri