Neler Yeni

Yine bir virüs vakası yine ben

EmreTRk

80+ Bronze
Azönce bilgisayarıma bir flash taktım ve ondan sonra kaspersky böyle uyarılar vermeye başladı. Devam et desem sorun olurmu yoksa virüs müdür? Tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.

Konu yanlış yerde olabilir değiştirebilirsiniz adminler.

Ekler

• saadasd.png
    saadasd.png
    267.5 KB · Hit: 72

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Azönce bilgisayarıma bir flash taktım ve ondan sonra kaspersky böyle uyarılar vermeye başladı. Devam et desem sorun olurmu yoksa virüs müdür? Tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.

Konu yanlış yerde olabilir değiştirebilirsiniz adminler.
Web site hatası bu virüs değil

Trool2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sait
Malwerebytes ile dosyaları tara istersen bi bazen kaspersky'in görmediği trojenleri farkedip siliyor.

EmreTRk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Malwerebytes ile dosyaları tara istersen bi bazen kaspersky'in görmediği trojenleri farkedip siliyor.
Konu hakkında bilginiz yoksa sıkmayın arkadaşlar.

SSL hatası bir Web Sitesinin güvenlik sertifikalarının olmaması durumunda görünür. Http:// olarak giriş yapılan tüm siteler SSL hatası verir ve bağlantı güvensiz olarak gözükür. Haliyle site güvensiz gösteren rilerek uyarıda bulunulur fakat https:// olarak yani SSL sertifikaları olan siteler güvenilirdir. Bu güvenilirlik bilgi güvenliği anlamında. Sizin bilgilerinizi çalmaya falan çalışmaz yada bazı özellikler tam fonksiyon çalışır anlamında.

EmreTRk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu hakkında bilginiz yoksa sıkmayın arkadaşlar.

SSL hatası bir Web Sitesinin güvenlik sertifikalarının olmaması durumunda görünür. Http:// olarak giriş yapılan tüm siteler SSL hatası verir ve bağlantı güvensiz olarak gözükür. Haliyle site güvensiz gösteren rilerek uyarıda bulunulur fakat https:// olarak yani SSL sertifikaları olan siteler güvenilirdir. Bu güvenilirlik bilgi güvenliği anlamında. Sizin bilgilerinizi çalmaya falan çalışmaz yada bazı özellikler tam fonksiyon çalışır anlamında.
Trojan tespit etti. Galiba flashdan bir trojan internet sitesine giriş yapmaya calisti onun uyarisiydi bu.

Top Bottom