Neler Yeni

YKS Ek tercih üniversiteler hakkında öneri

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Hazer
Arkadaşlar selam 2. dönem tercihler de puanımı bilişim bölümlerinden tamamına kullandım. Zaten 14 senedir bu iş ile ilgileniyorum her dalı ile ilgili bilgi sahibiyim bunun üzerine çalışmalar ve projeler yapıyorum vs. Tek sorum şu bu aşağıda ismini verdiğim üniversitelerin hangisine gitmem daha iyi olur? Ankara'da yaşıyorum ve şehir değiştireceksem eğer hangi üniversitenin ve şehirin iyi olduğunu bilmem gerekiyor bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer teşekkür ediyorum şimdiden. :peepokalp:

Üniversiteler ;

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (Okulun kendisi)
Amasya Üniversitesi (Tasarım Meslek Yüksekokulu)
Gümüşhane Üniversitesi (Gümüşhane Meslek Yüksekokulu)
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Senirkent Meslek Yüksekokulu) / (Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu)
Selçuk Üniversitesi (Bozkır Meslek Yüksekokulu) / (Güneysınır Meslek Yüksekokulu) / (Huğlu Meslek Yüksekokulu) / (Ilgın Meslek Yüksekokulu)
Akdeniz Üniversitesi (Manavgat Meslek Yüksekokulu)
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (Aydın Meslek Yüksekokulu)

Son düzenleme:

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Şehire önem veriyorsan Akdeniz ve Aydın üni dışındakileri ele, bu iki üni özelinde de yazacağın bölümlerin kampüslerine dikkat et. Umarım gönlünce bir yere yerleşirsin.

Allmuted

80+ Bronze
Kütahyaya sakın gitme

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Kampüslerinde ne gibi sıkıntı var hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden hocam?
Sıkıntı var demedim, bazen güzel ünilerin bazı bölümlerinin üvey evlat muamelesi gördüğü kampüsleri olur. Bir üninin güzel olmasına kanıp da bodoslama girme, bölümün hangi kampüste olduğunu kontrol et. Sadece uyarmak istedim, bu ünilere dair özel olarak şu kampüsü kötüdür vs bilgim yok, hatta Akdeniz Üni kampüsü baya övülüyor ancak görme şansım olmadı.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı var demedim, bazen güzel ünilerin bazı bölümlerinin üvey evlat muamelesi gördüğü kampüsleri olur. Bir üninin güzel olmasına kanıp da bodoslama girme, bölümün hangi kampüste olduğunu kontrol et. Sadece uyarmak istedim, bu ünilere dair özel olarak şu kampüsü kötüdür vs bilgim yok, hatta Akdeniz Üni kampüsü baya övülüyor ancak görme şansım olmadı.
Anladım hocam bende Aydın ve Akdenizi düşünüyorum zaten.
Akdeniz üniversitesine git hocam aralarından en iyisi bu.
Evet hocam orayı çok övüyorlar gitmeyi bende istiyorum.

Top Bottom