YKS İçin Yaptığım Haftalık Programı Değerlendirin! (1-10)

Bu programa bu şekilde devam ederek ortalama 3 ay içinde TYT'den 80 net alacak kadar artış sağlayabilirsin. (0'dan ve günde 12 saat çalışmayla.) 3 ay süreden sonra TYT deneme sınavlarını haftada 2 tane olacak şekilde ayarlayıp AYT'ye yüklenmek gerekir. TYT deneme sınavlarının çözümünden sonra gerekli analizi yapıp haftanın bir gününü konu tekrarına ayırmak gerekir.
3 ay süreden sonra TYT'den sadece deneme çözerek AYT'ye yüklenmek yeterlidir.

40 soru paragraf eğer her gün olsaydı 30'a düşürülebilirdi ancak sadece haftanın 4 gününde var. Bu şekilde uygun gördüm. Yine de fazla mı sence?
günde 12 saat mi? suiii

10 ay süre zarfında uygulanması gerekiyor. Bu programı aylık olarak değiştireceğim zaten. Konu eksiklerini baz almak gerekecek.

Boş gün olmasını düşündüm ama o boş günde sadece zarara uğramış olacağım.

Bunun yerine daha açıklayıcı yorum yazmak iyi olur değil mi? (Random kaldırılmış.)
Bilmiyorum boş gün iyidir.
Her insanın dinlenmeye her ortamda ihtiyacı vardır bence ama siz bilirsiniz :)

Bende 12. sınıfım 50-60 arası net yapıyorum geometriye daha yeni başlıcam

10 ay süre zarfında uygulanması gerekiyor. Bu programı aylık olarak değiştireceğim zaten. Konu eksiklerini baz almak gerekecek.

Boş gün olmasını düşündüm ama o boş günde sadece zarara uğramış olacağım.

Bunun yerine daha açıklayıcı yorum yazmak iyi olur değil mi? (Random kaldırılmış.)
günde 12 saat aylar boyunca hiçbir şey yapamazsın kendini kandırma

Reis bu program olmamış.böyle çalışırsan bu yıldan da kötü yaparsın.sayısalcı olarak sosyal çalışman şimdiden gereksiz.bir günde 40 paragraf çözersende bu çok sıkar ve 1,5 saati çöpe atarsın.probleme de az yazmışsın.ayt kısmına ne zaman geçmeyi düşünüyorsun.

Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.

Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın.

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
Eğer günlük 6-8 saat ders çalışabiliyorsanız bir günde fizik kimya biyoloji matematikten bir konu bitirip sabah kalktığınızda da bir adet paragraf denemesi çözecek kadar zamanınız oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12-15 saat. Minimum 10 saat olmalı.
Biraz gaza gelmişsiniz gibi hocam umarım bu gazla devam edebilirsiniz çünkü derece öğrencileri bile 12-15 saat ders çalışmıyor.

Bak bu daha güzel geçen ki neydi öyle puanlamak yerine tavsiye vereyim Pzr günü deneme sonrası zaten beyin devreler yanıyor o günü sosyalde çalışabilirsin

Bak bu daha güzel geçen ki neydi öyle puanlamak yerine tavsiye vereyim Pzr günü deneme sonrası zaten beyin devreler yanıyor o günü sosyalde çalışabilirsin
Sosyal, pek haz aldığım bir ders değil. Bu yüzden günlere ayırmaya çalıştım.

Sosyal, pek haz aldığım bir ders değil. Bu yüzden günlere ayırmaya çalıştım.
Çok vakit ayırmayında çünkü unutluyor 40 paragrafa çok bu arada 30 ideal zaten yks de de o civarda oluyor matınıx nasıl bilmiyorum ama 30 az gibi mata daha çok yüklenin

Çok vakit ayırmayında çünkü unutluyor 40 paragrafa çok bu arada 30 ideal zaten yks de de o civarda oluyor matınıx nasıl bilmiyorum ama 30 az gibi mata daha çok yüklenin
Zaman geçtikçe soru sayısını arttıracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,109
Üyeler
185,672
Son üye
ahmtkybl
Geri