Critaes
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten herhalde detaylıca yazılım dillerine girmiyorlar diye biliyorum yanlış olmasın. İnsanın kendini geliştirmesi önemli. Fakat üniversitelerde yapılann projeler, etkinlikler ve bir diploman olması. İşleri daha kolaylaştırıyor. Ama şuan aşırı kararsızım işte, şuan ders çalışmaya devam etmem lazım bir yandan da kaygı var ikilemde kaldım.Olur neden olmasın. Zaten hangi bölüm olursa olsun okul sana ne öğretebilecek ki? Özellikle bu bölümde. Dediğim gibi sen başta istanbul ankara gibi şehirlere bak, sonra üniversite kalitesine akademik kadrosuna falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya konular 1 ay öncesinden bitiyor devam edersem, yetişiyor yani. Limit Türev İntegral yok matta diğer konular fazla uzun konular değil, trigonometri hariç şuan başlayann bir kişi 50 günde rahat bitirir. TYT de bitmeye yakın 1-2 haftada bitiyor. Bitmesi sadece konu olarak değil ekstra olarak test kitaplarını da bitiriyorum aynı gün içinde. Ama stres ve kaygı var işte sebepsizce o da motivasyonu düşürüyor.Bence mezunluğu düşünme, önünde 3 ay var otur gece gündüz çalış; kendini izole et.
Olmazsa bir daha denersin seneye.