YKS tercihim gelir mi sizce?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,378
Sözelde 6.500 sıralama yaptım ve ilk tercihime Malatya'da yaşadığım için İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliğini yazdım. Geçen sene 7.798 ile kapatmış ve her sene tahmini kontenjanı 60 kişi. Sizce gelme ihtimali nedir?

Son düzenleme:
Sözelde 6.500 sıralama yaptım ve ilk tercihime Malatya'da yaşadığım için İnönü Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliğini yazdım. Geçen sene 7.798 ile kapatmış ve her sene tahmini kontenjanı 60 kişi. Sizce gelme ihtimali nedir?
Surekli düşüş yoksa gelir ama hiç belli olmaz belki 5 ile kapatır belki bi bakarsin 10 20k

Surekli düşüş yoksa gelir ama hiç belli olmaz belki 5 ile kapatır belki bi bakarsin 10 20k
5 ile kapatması bile dediğiniz gibi mümkün ama 10-20k'nın imkanı yok. Ama örnek verdiğiniz için anladım hocam. Hayırlısı olsun diyelim teşekkürler cevap için.

bence gelir gibi.

@efetg
1000022999.webp
Genelde bu şekilde gitmiş hocam kontenjanlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence gelir gibi.
İnşallah hocam. Başka şehirde okuma fikri zulüm gibi geliyor.

@efetg Alıntıyı görüntüleGenelde bu şekilde gitmiş hocam kontenjanlar.

İnşallah hocam. Başka şehirde okuma fikri zulüm gibi geliyor.
bana da öyle geliyor da insan alışıyor farklı şehire.
ben mesela baya dışa döndüm şehir dışında ama evde mesela ruh gibi dolaşıyorum ve dışarı çıktığım yok.
üniversitede de yurtta durmuyordum.
hani ben 3 kişi için tasarlanan odada 6 kişi kalmama rağmen alışıyorsun hani bir yerden sonra çok sıkmıyor

bana da öyle geliyor da insan alışıyor farklı şehire.
ben mesela baya dışa döndüm şehir dışında ama evde mesela ruh gibi dolaşıyorum ve dışarı çıktığım yok.
üniversitede de yurtta durmuyordum.
hani ben 3 kişi için tasarlanan odada 6 kişi kalmama rağmen alışıyorsun hani bir yerden sonra çok sıkmıyor
Ortam bana uygun gelmiyor hocam pek. Kimin geleceği belli değil kimle kalacağım belli değil zor iş yani. Ama dediğiniz gibi insanoğlu bir süre sonra her şeye alışıyor.

aile çok baskıcı değilse aile şehrinde kalmak mantikli masraf derdin yok parada sana kalir.
Ailem hiç baskıcı değil. Hatta ben burayı ilk tercihime yazacağımı söylediğimde çok memnun kaldılar. Benim de işime geldi tabii. Araba altımda, evime gidip oyunumu oynayabilirim, kendi yatağımda yatabilirim . Bundan rahatı mı var.

Ortam bana uygun gelmiyor hocam pek. Kimin geleceği belli değil kimle kalacağım belli değil zor iş yani. Ama dediğiniz gibi insanoğlu bir süre sonra her şeye alışıyor.

Ailem hiç baskıcı değil. Hatta ben burayı ilk tercihime yazacağımı söylediğimde çok memnun kaldılar. Benim de işime geldi tabii. Araba altımda, evime gidip oyunumu oynayabilirim, kendi yatağımda yatabilirim . Bundan rahatı mı var.
Oh ne iyi kalın aile şehrinde kafa rahat okursunuz

Geri