Neler Yeni

Yok mudur düzgün curved monitör?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
VA panel olduğu için herkes gömüyor farkındayım. Ama kavislide hoşuma gidiyor. 32-34 İNÇ FP curved monitör öneriniz var mı? Bütçe belli bi rakam değil ama en fp benim için en iyisi olur.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odyssey G6 baya övülüyordu hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

al geç 34 inç oled g8 miss gibim
Şimdi şöyle gençler sdfsdfds ben istemez miyim oled alayım. Ama baita keşke bütçe belirtseydim 11k üstü pek çıkmayı düşünmüyorum. Bu aralıkta var mıdır?

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Şimdi şöyle gençler sdfsdfds ben istemez miyim oled alayım. Ama baita keşke bütçe belirtseydim 11k üstü pek çıkmayı düşünmüyorum. Bu aralıkta var mıdır?
bütçe belirtmekte fayda varmış demi :D bakıyım denk gelirsem atarım

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
G6.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe belirtmekte fayda varmış demi :D bakıyım denk gelirsem atarım
Kanka aslında benim dikkatimi https://www.a101.com.tr/elektronik/...ce=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce bu çekti. Kullananlar da memnun gibi. Şu an 11.11 bekliyorum. VA kötü biliyorum ama en azından negatif yönler minimize edilmiş bi curved almayı düşünüyorum. Zaten 32 inç TV kadar birde düz monitör olmasın dedim. Görsel olarakta curved güzel.

G6.
Kanka 32 veya 34 düşünüyorum.

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Kanka aslında benim dikkatimi https://www.a101.com.tr/elektronik/...ce=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce bu çekti. Kullananlar da memnun gibi. Şu an 11.11 bekliyorum. VA kötü biliyorum ama en azından negatif yönler minimize edilmiş bi curved almayı düşünüyorum. Zaten 32 inç TV kadar birde düz monitör olmasın dedim. Görsel olarakta curved güzel.

Kanka 32 veya 34 düşünüyorum.
kanka 32 34 şart ise ona göre öneririm bende 32 lik msı var gayet memnunum ama 1080 p 2 k olsa tadından yenmezdi

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Top Bottom