- Bütçe
- 16000
yaşadığım bölgede yolların yaklaşık %80 i iyi. yol bisikleti veya şehir bisikleti veya beni yormayacak bir dağ bisikleti arıyorum ama çok fazla seçenek var varsa kullananlar bilenler önerirsenizsevinirim.
Salcano Xrs044 Sora 51 Kadro YarıŠBisikleti (165/175 Cm Boy) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Salcano Xrs044 Sora 51 Kadro YarıŠBisikleti (165/175 Cm Boy) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
doğru söylüyorsunuz attığınız bisiklet daha mantıklıHepsinin bir birinden çok farklı türler. Önce ne istediğini belirle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu çok daha iyi ona göre. Salcano 11-25 ruble çok yorar yokuşlarda. Frecciada 32 var. Göbekler sora. Salcanoda Allah bilir. Fren de sora frecciada. Arkadaş önce ne istediğine karar versin.
Carraro Freccia 18 Vites 28 Jant Yol Bisikleti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Carraro Freccia 18 Vites 28 Jant Yol Bisikleti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Carraro Freccia 18 Vites 28 Jant Yol Bisikleti özelliklerini incele, 22.346,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rockrider ST540 önerebilirim.yaşadığım bölgede yolların yaklaşık %80 i iyi. yol bisikleti veya şehir bisikleti veya beni yormayacak bir dağ bisikleti arıyorum ama çok fazla seçenek var varsa kullananlar bilenler önerirsenizsevinirim.