Asistan ya bütün gün bilgisayara bakmaktan gözleri bozulmuştur. Bir mavi filtre bir gece ışığı olan monitör istiyor galibaKursla monitörün alakasını çözdüğümde önereceğim (!)
Yo yapılır niye yapılmasınDostum gamer monitör ile ofis işleri yapilamaz bu yuzden İş odaklı monitör istiyorum
Nedenini açıklayabilir misiniz?Dostum gamer monitör ile ofis işleri yapilamaz bu yuzden İş odaklı monitör istiyorum
60 hz mi hocam metin taraması yaparken gözleriniz yorulurTvden yaziyorum , monitör icin sordugumda pivotlu monitör almami tavsiye etti 60hz dedi bir de
60hz ne bu zamanda? Ben bile 6 yıl önce 75hz almıştım. Bu zamanda min. 144hz alman lazım. İş için istiyorsan da IPS panel almanı tavsiye ederim. Renkleri canlıdır.Tvden yaziyorum , monitör icin sordugumda pivotlu monitör almami tavsiye etti 60hz dedi bir de
vatan pc den almak durumundayım bu yuzden vatan da en ucuz 144 hz monıtor 4bın tl ama arkadaşlarım dısarıdan aldıklarında 3500 gıbı bır rakama aynı monıtoru alabılıyorlar60hz ne bu zamanda? Ben bile 6 yıl önce 75hz almıştım. Bu zamanda min. 144hz alman lazım. İş için istiyorsan da IPS panel almanı tavsiye ederim. Renkleri canlıdır.
Vatan biraz pahalı. İnternetten alma ihtimaliniz yok mu?vatan pc den almak durumundayım bu yuzden vatan da en ucuz 144 hz monıtor 4bın TL ama arkadaşlarım dısarıdan aldıklarında 3500 gıbı bır rakama aynı monıtoru alabılıyorlar