YÖNETİM EKİBİ UYUYOR MU ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
son zamanlarda çok fazla görmeye başladım , din , dil, ırk ve siyasi söylemlerde bulunanlar kaostan beslenenler görüyorum forumda , burası bi teknoloji forumu değil mi neden bunlara müsade ediliyor, lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

en sonuncusu çok sinirimi bozdu, bu konuyu açmak gerektiğini düşündüm.

"Amerikada iç savaş çıksa dolar 1 Tl olsa" diye sevinen var "onlarda ortadoğuda milyonlarca öldürdü diyen var" bi el atın lütfen

Forumumuzun bütün kuralları gerekli yerde yazıyor, bunun haricinde özgürlük kısıtlayan hareketlere gitmiyoruz. Tartışmalar hakarete varmadığı sürece müdahale edilmemekte.

Forumumuzun bütün kuralları gerekli yerde yazıyor, bunun haricinde özgürlük kısıtlayan hareketlere gitmiyoruz. Tartışmalar hakarete varmadığı sürece müdahale edilmemekte.
son zamanlarda çok fazla görmeye başladım , din , dil, ırk ve siyasi söylemlerde bulunanlar kaostan beslenenler görüyorum forumda , burası bi teknoloji forumu değil mi neden bunlara müsade ediliyor, lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

en sonuncusu çok sinirimi bozdu, bu konuyu açmak gerektiğini düşündüm.

"Amerikada iç savaş çıksa dolar 1 TL olsa" diye sevinen var "onlarda ortadoğuda milyonlarca öldürdü diyen var" bi el atın lütfen
Doğrusu da bu zaten :)

Küfür yok, cinsellik yok, +18 bi şey yok, ırkçılık yok, cinsiyetçilik yok vs. vs.

E o zaman siyaset, din, dil konuşmanızda ne sakınca var? Ayrıca DH de bir teknoloji forumu Technopat da ama onlarda din ve siyaset gayet rahatça konuşuluyor hatta DH nin artık odak noktası adeta öyle gibi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,514
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri