alialper42
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ali Alper Köse
YouTube'a oyun videosu yüklüyorum ve bazen canlı yayınlar açıyorum. Videolarımda telifli bir şey kullanmıyorum fakat, canlı yayın yaparken Spotify'dan müzik açıyorum(telifli müzikler) ve canlı yayını kapattıktan sonra yayını gizliye alıyorum fakat yine de telif hakkıyla ilgili bildirimler geliyor. 3 sorum olacak konuyla ilgili;
1. YouTube canlı yayında da telifli içerik dinlemek izlemek yasak mı? Çünkü izlediğim diğer yayıncılar da bu tür şeyleri yapıyorlar.
2. YouTube'da yeniyim çok bilmiyorum bu telifler bana sıkıntı çıkarır mı? Sorun yaşar mıyım telifle ilgili?
3. Şuanda canlı yayın aşağıdaki gibi gözüküyor. Kanala etkisi etkilenmiyor demek canlı yayında sıkıntı olmamış ama video olarak yayınlanması engellenmiş demek mi?
1. YouTube canlı yayında da telifli içerik dinlemek izlemek yasak mı? Çünkü izlediğim diğer yayıncılar da bu tür şeyleri yapıyorlar.
2. YouTube'da yeniyim çok bilmiyorum bu telifler bana sıkıntı çıkarır mı? Sorun yaşar mıyım telifle ilgili?
3. Şuanda canlı yayın aşağıdaki gibi gözüküyor. Kanala etkisi etkilenmiyor demek canlı yayında sıkıntı olmamış ama video olarak yayınlanması engellenmiş demek mi?