Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Arkadaşlar sizce sağlık içerikli bir youtube kanalı açıp sağlık konulu içerikler paylaşsam nasıl olur destek olur musunuz sizde bu süreçte 
Sizi seviyorumSağlığı daha eğlenceli gösterirsen güzel içerik çıkabilir bizden tam destek gelir zaten
Bende isterim ama her gün burda yazı ve uyarı paylaşıyorum elimden geldiğince yapa yapa onu da öğreniriz inşallahKendine özgü ve farklı içerik olursa olabilir
benim twitch e de el atarsınız dimi başlayıncaBiz destek oluruz da sadece biz yetmeyiz maalesef daha genel kitleye hitap edebilirsin.
Anladığım alandan yürümekte yarar var benceKendine özgü ve farklı içerik olursa olabilir
Follow ederimbenim twitch e de el atarsınız dimi başlayınca
atarız atarız link sallayınbenim twitch e de el atarsınız dimi başlayınca
altımda yazıyor link tıklayıncaatarız atarız link sallayın![]()
atarız atarız link sallayın![]()
Var ama çok bilindik ve fazla sayıda örneği olursa senin bilinmen zor olurAnladığım alandan yürümekte yarar var bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Follow ederim
Sağlık konusunda çok yok knka Allah'tanVar ama çok bilindik ve fazla sayıda örneği olursa senin bilinmen zor olur
Abone olmuyorsunuz amaVar ama çok bilindik ve fazla sayıda örneği olursa senin bilinmen zor olur
benim çok uğraşmadığım ama 100 küsür bin izlenmesi olan kanalım kadar tecrübem var şu kadar söyliyim emin ol resmi ve sade detaylı anlatım yaparsan izlenmiyor yapman gereken samimi olmak takipçilerinle arkadaşmış gibi konuş ve çekinme gül kahkaha at sesli konuşursan kimse yargılamaz konuyu direkt anlatırsan maalesef izlenmiyor farklı ve sana özgün olması şart alanında bir numara olmaya çalışmasan da olur hedeflerini küçük küçük koy başardığın zaman çok mutlu oluyorsun o küçük şeyler birleşip yarın bir dağ oluverir bir de kanalın patlarsa o en güzel zamanında çok güzel değerlendir herkesi kendine çekmeye ve bağlamaya sende kalmalarına uğraş. her konuda destekçi ve yardımcı olurum oluruz forumda çok güzel ve iyi insanlar var.Arkadaşlar sizce sağlık içerikli bir youtube kanalı açıp sağlık konulu içerikler paylaşsam nasıl olur destek olur musunuz sizde bu süreçte![]()