Neler Yeni

Youtube Kanalım Çalınmış Mı?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaşlar bugün kanalımı kontrol edeyim dedim ana sayfada böyle videolar var ben bu adamı bilmiyorum takip etmiyorum sizce kanalım çalınmış mı?

Ekler

• Screenshot_20220510-220138_YouTube.jpg
    Screenshot_20220510-220138_YouTube.jpg
    961.8 KB · Hit: 79

Frnp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bertuğ Dolu
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Pc toplama, grafik tasarım
Instagram
@bertugdolu
Steam
FRNP
çalınsa hiç giremezsin heralde başka bi sorun olabilir

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar bugün kanalımı kontrol edeyim dedim ana sayfada böyle videolar var ben bu adamı bilmiyorum takip etmiyorum sizce kanalım çalınmış mı?
Hocam ailenizden birisi filan baktıysa olabilir ama bu kadar sık çıkıyorsa çalınmış olabilir

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ailenizden birisi filan baktıysa olabilir ama bu kadar sık çıkıyorsa çalınmış olabilir
İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum doğrulama yaptım şifremi değistim şuan hesaba girebiliyorum ama bu videolat nerden geldi?

KirliKill

80+ Silver
neden resme tıklayan herkes önce şarjına baktı ?

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
Eğer para kazanmıyorsan hiç çalındığından şüphe etme para kazanmayan bir hesabı çalacaklarını zannetmiyorum. Eğer para kazanıyorsan ve bu öneriler sürekli olarak çıkıyorsa Google Support’a başvurmanı tavsiye ederim.

Buna benzer başka kanallardan videolar izlediysen algoritma sana yeni bir tarzı beğendirmeye çalıştığı için de videoları öneriyor olabilir ama bu sürekli olarak olmaz. Buna göre kendi değerlendirmeni yapabilirsin.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Eğer para kazanmıyorsan hiç çalındığından şüphe etme para kazanmayan bir hesabı çalacaklarını zannetmiyorum. Eğer para kazanıyorsan ve bu öneriler sürekli olarak çıkıyorsa Google Support’a başvurmanı tavsiye ederim.

Buna benzer başka kanallardan videolar izlediysen algoritma sana yeni bir tarzı beğendirmeye çalıştığı için de videoları öneriyor olabilir ama bu sürekli olarak olmaz. Buna göre kendi değerlendirmeni yapabilirsin.
Para kazanmıyorum o kadar takipçim yok ben şifremi değistim doğrulama yaptım şuan hesaba girebiliyorum çalınmış olamaz ama bu videoları nasıl kaldırabilirim ben başka bir hesaptan baktım benim kanalımda böyle videolar başka cihazlardanda gözüküyor benim içeriklerim değil uyuşmuyor silmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral bazı kısılerın kanalını çalmışlar hacker bunlar.
Tamam hocam sağolun bunlardan hallederim iyiki hemen şifreyi değistim doğrulamamı yaptım sağolun

Top Bottom