yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Hocam ailenizden birisi filan baktıysa olabilir ama bu kadar sık çıkıyorsa çalınmış olabilirArkadaşlar bugün kanalımı kontrol edeyim dedim ana sayfada böyle videolar var ben bu adamı bilmiyorum takip etmiyorum sizce kanalım çalınmış mı?
İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum doğrulama yaptım şifremi değistim şuan hesaba girebiliyorum ama bu videolat nerden geldi?Hocam ailenizden birisi filan baktıysa olabilir ama bu kadar sık çıkıyorsa çalınmış olabilir
Bunlar sizin kanal tarafından mı atılmış anlamadım?Değistim dogrulsma fln da yaptım ama videoları nasıl silebilirim?
Para kazanmıyorum o kadar takipçim yok ben şifremi değistim doğrulama yaptım şuan hesaba girebiliyorum çalınmış olamaz ama bu videoları nasıl kaldırabilirim ben başka bir hesaptan baktım benim kanalımda böyle videolar başka cihazlardanda gözüküyor benim içeriklerim değil uyuşmuyor silmek istiyorumEğer para kazanmıyorsan hiç çalındığından şüphe etme para kazanmayan bir hesabı çalacaklarını zannetmiyorum. Eğer para kazanıyorsan ve bu öneriler sürekli olarak çıkıyorsa Google Support’a başvurmanı tavsiye ederim.
Buna benzer başka kanallardan videolar izlediysen algoritma sana yeni bir tarzı beğendirmeye çalıştığı için de videoları öneriyor olabilir ama bu sürekli olarak olmaz. Buna göre kendi değerlendirmeni yapabilirsin.
Tamam hocam sağolun bunlardan hallederim iyiki hemen şifreyi değistim doğrulamamı yaptım sağolunkral bazı kısılerın kanalını çalmışlar hacker bunlar.