Wocix 80+ Bronze Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 630 Reaksiyon skoru 122 4 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda eski videoları vs önermeye başladı veya izlemeyeceğim videoları öneriyor. Bu algoritmayı sıfırlama gibi bir olay var mı?
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda eski videoları vs önermeye başladı veya izlemeyeceğim videoları öneriyor. Bu algoritmayı sıfırlama gibi bir olay var mı?
K Karl Dönitz 80+ Bronze Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1,115 Reaksiyon skoru 5,135 4 Temmuz 2022 #2 Videoların kenarındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum dediğinizde sayfayı yeniledikten sonra artık o videoları ve benzer videoları önermiyorlar.
Videoların kenarındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum dediğinizde sayfayı yeniledikten sonra artık o videoları ve benzer videoları önermiyorlar.
Ali Güney 80+ Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 335 Reaksiyon skoru 281 4 Temmuz 2022 #3 Eternally MiW yazmış: Videoların kenarındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum dediğinizde sayfayı yeniledikten sonra artık o videoları ve benzer videoları önermiyorlar. Devamı için tıklayın... ek olarak o kanalı artık izlemeyeceksen 3 noktada bu kanalı önermede var
Eternally MiW yazmış: Videoların kenarındaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyorum dediğinizde sayfayı yeniledikten sonra artık o videoları ve benzer videoları önermiyorlar. Devamı için tıklayın... ek olarak o kanalı artık izlemeyeceksen 3 noktada bu kanalı önermede var