Neler Yeni

Youtube Para Kazanma Açılmama sorunu!

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
yaklaşık 2,3 yıldır aktif olan bir kanalım vardı 13 kere para kazanmaya başvurdum hiçbiri kabul edilmedi. sebebi "Tekrarlanan içerik" bu olay yüzünden 3,5 milyona yakın izlenme sildim. Elanur ve Miafitz yazdı. Kaldırılmasını istedikleri videoları kaldırdım. ( gelen kötü yorumlar yüzünden ) 500K izlenme öyle sildim şuan kanalda 800K ve 6 video var. araştırıyorum videoların aynısını kendi kanallarına atan insanlar yok. Ama halen tekrarlanan içerik diyor. Anlamadım gitti youtube yazdım. Videoalrını kontrl et diyor. Zaten çom uzun zamadnır ediyorum. Ama açmıyorlar anlamadım gitti. Ne istiyorlar daha ne yapyım hepsini mi? sileyim video atasım gelmiyor.

Merve

80+ Bronze
yaklaşık 2,3 yıldır aktif olan bir kanalım vardı 13 kere para kazanmaya başvurdum hiçbiri kabul edilmedi. sebebi "Tekrarlanan içerik" bu olay yüzünden 3,5 milyona yakın izlenme sildim. Elanur ve Miafitz yazdı. Kaldırılmasını istedikleri videoları kaldırdım. ( gelen kötü yorumlar yüzünden ) 500K izlenme öyle sildim şuan kanalda 800K ve 6 video var. araştırıyorum videoların aynısını kendi kanallarına atan insanlar yok. Ama halen tekrarlanan içerik diyor. Anlamadım gitti youtube yazdım. Videoalrını kontrl et diyor. Zaten çom uzun zamadnır ediyorum. Ama açmıyorlar anlamadım gitti. Ne istiyorlar daha ne yapyım hepsini mi? sileyim video atasım gelmiyor.
Kanal içeriğin nedir

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kanalınız nedir abone olabilirim

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanal içeriğin nedir
Eskiden Twitch editleri idi sonra silince. Doğal anlar ve küçük derlemeler yaptım. yada gündem ile alakalı. Editlere günlerce uğraşıyordum ama az izlenince bende çok emek vermeden atmaya başladım. Falan fistan bi içeriği yok twitch ile alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanalınız nedir abone olabilirim
https://www.youtube.com/channel/UCXJU0OWbBR8uRGAipZ5vbkQ

sen bilirsin ama 40'dan fazla video sildim bunlar karman çorman kaldı öyle.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Telif çok geliyormuydu
Eskiden Twitch editleri idi sonra silince. Doğal anlar ve küçük derlemeler yaptım. yada gündem ile alakalı. Editlere günlerce uğraşıyordum ama az izlenince bende çok emek vermeden atmaya başladım. Falan fistan bi içeriği yok twitch ile alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.youtube.com/channel/UCXJU0OWbBR8uRGAipZ5vbkQ

sen bilirsin ama 40'dan fazla video sildim bunlar karman çorman kaldı öyle.
abone oldum

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri