Neler Yeni

Youtube reklamsız öğrenci üyeliği hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Merhabalar öncelikle değerli forum üyeleri ve moderatörleri, 'youtube öğrenci üyeliği' hakkında sizlere bir sorum olacaktı. Youtube hesabımla giriş yaparak öğrenci üyeliği aşamalarını yazdım. Üniversite adı, kendi adım soyadım, üniversite öğrenci kartımıda fotoğrafını çekerek yükledim. Youtube'dan gelen mesaj 48 saat içerisinde büyük ihtimalle geri dönüş yapacaklarını otomatik mesaj ile belirttiler. 48 saat içerisinde onaylama mail üzerinden mi geliyor yoksa direkt açtığım zaman uygulamayı 'web, telefon uygulaması' üzerinden ödeme ekranı mı gelicek bana. Daha önce bunu yapan değerli üyelerimiz var ise bana yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize ve iyi forumlar dilerim 😻 😇 💚 🖤

Not: (Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam değerli üyelerden ve moderatörlerden özür dilerim şimdiden🙏)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Merhabalar öncelikle değerli forum üyeleri ve moderatörleri, 'youtube öğrenci üyeliği' hakkında sizlere bir sorum olacaktı. Youtube hesabımla giriş yaparak öğrenci üyeliği aşamalarını yazdım. Üniversite adı, kendi adım soyadım, üniversite öğrenci kartımıda fotoğrafını çekerek yükledim. Youtube'dan gelen mesaj 48 saat içerisinde büyük ihtimalle geri dönüş yapacaklarını otomatik mesaj ile belirttiler. 48 saat içerisinde onaylama mail üzerinden mi geliyor yoksa direkt açtığım zaman uygulamayı 'web, telefon uygulaması' üzerinden ödeme ekranı mı gelicek bana. Daha önce bunu yapan değerli üyelerimiz var ise bana yardımcı olabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize ve iyi forumlar dilerim 😻 😇💚 🖤

Not: (Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam değerli üyelerden ve moderatörlerden özür dilerim şimdiden🙏)
bence telefondan değilsen bilgisayara hemen adblocker kur yap (yazıyı tam okumadım)

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mail olarak bilgilendirme gelir, ödemeyi giriş yaptığınız zaman alırlar diye düşünüyorum.

Kimera

80+ Bronze
Kur bunu gitsin.
Para ödediğine değmez.

( 3.parti yazılım veya virüs değil. Google'ın kendi ayağına sıktığı ama bilmediği bir kör nokta. )

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence telefondan değilsen bilgisayara hemen adblocker kur yap (yazıyı tam okumadım)
Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için öncelikle ama herhangi bir yazılım yada onu engelleme kurmak istemiyorum aslında. Hani korsan, engelleme olaylarına ve birazda cahilliğim olduğu için bu tarz konulara o yüzden direkt almayı düşündüm. Ama yardımınız için yinede teşekkür ederim. 😇 🙏

ElectriX

80+ Silver
Kur bunu gitsin.
Para ödediğine değmez.

( 3.parti yazılım veya virüs değil. Google'ın kendi ayağına sıktığı ama bilmediği bir kör nokta. )
Aga ben nano defender ve adblocer kullanıyorum. İyi mi yapıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Mail olarak bilgilendirme gelir, ödemeyi giriş yaptığınız zaman alırlar diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için o zaman bekleyeceğiz 🙏 😇

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için öncelikle ama herhangi bir yazılım yada onu engelleme kurmak istemiyorum aslında. Hani korsan, engelleme olaylarına ve birazda cahilliğim olduğu için bu tarz konulara o yüzden direkt almayı düşündüm. Ama yardımınız için yinede teşekkür ederim. 😇 🙏
Korsan değil bu. Google kendi kurmamıza izin veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Kur bunu gitsin.
Para ödediğine değmez.

Aslında virüs ve korsancılık olaylarına biraz tedirgin olduğum için kurmak istemedim o yüzden böyle bir yol izledim ama yardımınız için teşekkür ederim ve yorumunuz için 🖤 😻

VitoScaletta

80+ Gold
Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için o zaman bekleyeceğiz 🙏 😇
1599757833084.png
bu 2 eklentiyi ekle bi daha reklam çıkma ihtimali yok boşa para verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Korsan değil bu. Google kendi kurmamıza izin veriyor.
Bir sakıncası yok ise denerim bu arada safari kullandığım için daha pc toplayamadım yeni seri ekran kartlarını bekliyorum değerli başka forum üyeleri ile. Şimdilik mac kullandığım için onun için bir tavsiyeniz var mı acaba peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle bu 2 eklentiyi ekle bi daha reklam çıkma ihtimali yok boşa para verme
Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve yardımınız için peki bu safari için geçerli mi yoksa sadece Google choreme'da mı geçerli sadece acaba?

ElectriX

80+ Silver
Top Bottom