Neler Yeni

YouTube Ve/Veya Twitch için neler gerekli

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
YouTube veya Twitch'de Yayın açmayı düşünüyorum. Ne kadar bütçe ayırmalıyım başlangıçta, ne tür bi pc seçmeliyim? Başlangıç için bana hangi sistem yeterli olur? Önerileriniz olursa teşekkür ederim.
Not: Abartılacak bi Oyun Oynamayacağım (Cyberpunk gibi) daha normal Gta - Csgo - Belki Lol - Assetto - Bi kaç Similasyon oyunu

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yazıyı Tam olarak okumadın sanırım? Kimse burda beleşe olacak diye bir şey demiyor zaten.
şuan ki piyasaya göre 7-8k civarı bilgisayarlar işini görücektir ama beklersen stok gelip fiyat düşmesini 5-6k civarlarına kadar düşebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan ki piyasaya göre 7-8k civarı bilgisayarlar işini görücektir ama beklersen stok gelip fiyat düşmesini 5-6k civarlarına kadar düşebilir
ama yine de bir bütçe belirtmen gerek

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yine de bir bütçe belirtmen gerek
3 4 Ay Kadar Daha Zamanım var en az. bu kadar bekleyebilirim sorun yok. bekliyorum miningin bitmesini.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
3 4 Ay Kadar Daha Zamanım var en az. bu kadar bekleyebilirim sorun yok. bekliyorum miningin bitmesini.
o zaman şimdiden bilgisayarlara bakmak saçmalık olur her gün farklı bir fiyat geliyor karşımıza ama genel olarak ryzen işlemci seçmen gerek ve en az 5500xt 8gb veya 1660super olması gerek

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
o zaman şimdiden bilgisayarlara bakmak saçmalık olur her gün farklı bir fiyat geliyor karşımıza ama genel olarak ryzen işlemci seçmen gerek ve en az 5500xt 8gb veya 1660super olması gerek
Teşekkürler.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
internetin nasil? pcden daha onemli olan o bence imzamdaki sistemle ben aciyorum ama internetimde 17indirme-3yukleme geceleri 4 oluyor ama yogun kullanilan saatlerde 9-12 arasi yayin siciyor gece 3-4 gibi yag gibi akiyor 4 yukleme alsam da stabil olmadigi icin 2000bitratede veriyorum daha fazla skrun varsa dcden yardimci olabilirim

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Evet İnternetim biraz sorun. Download'ı 10 alsam da Upload'ım çok düşük. Fakat bunun Youtube için fazla bi etki edeceğini sanmıyorum. Bu internetimle Twitch için yayın açamam fakat Youtube için ne olur bilmiyorum. Teşekkürler.
internetin nasil? pcden daha onemli olan o bence imzamdaki sistemle ben aciyorum ama internetimde 17indirme-3yukleme geceleri 4 oluyor ama yogun kullanilan saatlerde 9-12 arasi yayin siciyor gece 3-4 gibi yag gibi akiyor 4 yukleme alsam da stabil olmadigi icin 2000bitratede veriyorum daha fazla skrun varsa dcden yardimci olabilirim

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Evet İnternetim biraz sorun. Download'ı 10 alsam da Upload'ım çok düşük. Fakat bunun Youtube için fazla bi etki edeceğini sanmıyorum. Bu internetimle Twitch için yayın açamam fakat Youtube için ne olur bilmiyorum. Teşekkürler.
Platform farketmez minimum 2000 bitratede yayın vermen lazım ve stabil olması lazım 4den aşşağı uploadın varsa deneme bile bence

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Top Bottom