Neler Yeni

Youtube'da yayın yapan varmı ?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
Dediğin gibi twitchden açtığimda böyle takılmalar olmuyo ama kumlanma falan oluyor youtubedan açma sebebim yayın geçmişini ömür boyu saklamasından dolayı. Twitchde 2 hafta sonra otomatik siliniyor maalesef. Yayin geçmişini indirim youtube yüklesem o zamanda çözünürlük kötü oluyor 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG işlemci odaklı bi oyun yayını işlemciden versem daha çok fps düşüşü ve kasmalar olacak o yüzden ekran kartından veriyorum.
Yok. Oyunda aşağı iniyorsun ya hani. Aşağı inerken harita ve arazi yüklemesi oluyor. O ara işlemciye biniyor bütün her şey. Ama aşağı indiğin halde kasma geçmiyor. OBS bug'a girmiş orada belli.Çok yüksek ihtimal işlemciden dolayı drop giriyor yayına ondan kasıyor. Bundan dolayı 2. pc kullanıyor yayıncılar. Birda Capture Card alıyorlar tadından yenmiyor. Bende aynı sebepten ötürü youtube'a kayıt ediyorum ama kumlanma olayı twitch'e göre çok kötü. Bence tam kalite 1080P twitch'den devam edin. Yayın bittiği gibi upload yapın yayını. Çok kötü gözükeceğini zannetmiyorum.

Eko1910

80+
Yok. Oyunda aşağı iniyorsun ya hani. Aşağı inerken harita ve arazi yüklemesi oluyor. O ara işlemciye biniyor bütün her şey. Ama aşağı indiğin halde kasma geçmiyor. OBS bug'a girmiş orada belli.Çok yüksek ihtimal işlemciden dolayı drop giriyor yayına ondan kasıyor. Bundan dolayı 2. pc kullanıyor yayıncılar. Birda Capture Card alıyorlar tadından yenmiyor. Bende aynı sebepten ötürü youtube'a kayıt ediyorum ama kumlanma olayı twitch'e göre çok kötü. Bence tam kalite 1080P twitch'den devam edin. Yayın bittiği gibi upload yapın yayını. Çok kötü gözükeceğini zannetmiyorum.
İşlemciyi değiştirmenin vakti geldidi çok pahalı 😀

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
İşlemciyi değiştirmenin vakti geldidi çok pahalı 😀
O zaman çözünürlüğü çıkışı tam olarak 1920x1080 yapalım. Upload iyi ise 6000 den 8000'e falan çıkartalım. Twitchden yayınlayalım. Sonra youtube'a atalım. En sağlıklısı bu. En azından fazla kumlanmamış daha net görüntüyü youtube'a atmış olursun.

Eko1910

80+
O zaman çözünürlüğü çıkışı tam olarak 1920x1080 yapalım. Upload iyi ise 6000 den 8000'e falan çıkartalım. Twitchden yayınlayalım. Sonra youtube'a atalım. En sağlıklısı bu. En azından fazla kumlanmamış daha net görüntüyü youtube'a atmış olursun.
Mecbur öyle yapacam islemci yükseltene kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,656
Üyeler
161,728
Son üye
ali...61
Top Bottom