Neler Yeni

Rehber YTD! YTD! Kripto paralarda küçük parayla büyük sermaye yapmak!

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YAPTIĞINIZ TÜM İŞLEMLER SİZİN KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR VE KALDIRAÇLI İŞLEMLERDEN TÜM PARANIZI KAYBETME RİSKİNİZ VARDIR!

Öncelike Binance hesabı açmanız gerekli.
Şimdi aşama aşama anlatıyorum
1- Binance uygulamasını indirip hesabınıza giriş yapın.
2- Binance hesabınıza para yatırın ve şu şekilde vadeli hesabınıza transfer yapınız.
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Tranfere tıkladıktan sonra böyle bir ekran çıkacaktır buradan yukarıdaki gibi transferinizi Account main'den USD-M'ye yapınız.
Yaptıktan sonra aşağıdaki gibi işlemleri yapın.
Ekran Alıntısı.PNG

Kaldıracı tavsiyem 10x üstü yapmamanızdır. Kaldıraç ne derseniz eğer long işlem açtınız AL/UZUN ve aldığınız coin %1 düştü. 10X kaldıraç açtığınız için %10 düşecektir. %1 artar ise %10 kazanacaksınızdır.
AL/UZUN: Long işlem denir, Long işlem yükselişten para kazanırsınız. Eğer 10x açtıysanız ve %1 artarsa %10 kazanırsınız, %1 düşerse %10 kaybedersiniz.
SAT/KISA: Short işlem denir, Short işlem düşüşten para kazanırsınız. Eğer 10x kaldıraç açtıysanız ve %1 düştüyse %10 kazanırsınız, %1 artarsa %10 kaybedersiniz.
İzole işlem: İzole işlem az önce yaptığımız transfer olayıyla alakalı. Eğer izole açmazsanız ve spot cüzdanınızda para var ise transfer yaptığımız para likidite olduysa spottan para çeker. Tavsiyem İzole açmanızdır.
Likditie: 10X kaldıraç açtıysanız ve o coin %10 düşerse likidite olursunuz yani paranız sıfırlanır.

Peki al satı neye göre yapabiliriz?
Hemen göstereyim:
Ekran Alıntısı.PNG

Tradingview'e girip oradan TILLSON T3 STRAGETY'yi açınız ve 1 dakikalık mumları da açınız. Göstergeler kısmından açılıyor TILLSON T3.
Short işlem Long işlem yazar yani AL UZUN SAT KISA diye tanımlayabiliriz.
Buradaki çoğu şey kazandırıyor fakat az da olsa göz aşinalığınız olmalı. Mesela çok pump yeyip short işlem aç diyorsa açabilirsiniz.
Rehberimiz bu kadardı. Düşüş sermayelerle büyük paralar kazanılabilir.
Ben bugün 15X kaldıraç ile %75 kazandım sadece 70 dakika da.
Göz aşinalığınız varsa bol bol para kazanabilirsiniz bu taktikler ile.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YAPTIĞINIZ TÜM İŞLEMLER SİZİN KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR VE KALDIRAÇLI İŞLEMLERDEN TÜM PARANIZI KAYBETME RİSKİNİZ VARDIR!

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yararlı bir konu, copy paste değilse ellerine sağlık.

Phenoma

80+ Silver
Kumar değildir ön görüdür. Biraz kendinizi geliştirerek kârınızı katlayabilirsiniz.
Hocam ne yapacaksınız düşerse.
Para gitti loooooo...
Öngörmesi çok zor. Ben şahsen çok düşük meblağlar ile giriyordum sermaye katlamak için ama kimseye önermedim. Siz de iyi ki eklemişsiniz sonuna para kaybetme riski büyük diye yoksa siz mesul olursunuz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Hocam başlıkta abartmışsınız galiba, okurken şöyle sandım :
YAIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !! İMDAT !!

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ne yapacaksınız düşerse.
Para gitti loooooo...
Öngörmesi çok zor. Ben şahsen çok düşük meblağlar ile giriyordum sermaye katlamak için ama kimseye önermedim. Siz de iyi ki eklemişsiniz sonuna para kaybetme riski büyük diye yoksa siz mesul olursunuz.
Stop Loss koymak baya önemli bu işte.

TamerKs

80+ Silver
sonunda istediğim rehber! Teşekkürler eline sağlık.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kaldıraçlı işlemler çok riskli . Çöpe atacak paranızla yapın diğer türlü üzülürsünüz.

Top Bottom