Neler Yeni

Yulafı bile toz edecek blender tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
Arkadaşlar, sosyal medyada görüyorsunuzdur, bir kavanoz gibi bir şişeye muz,yulaf,bal,fındık,fıstık,süt gibi malzemeleri koyup içiyorlar
bende hayatımdan beridir zayıf biriyim (zargana) spor'a başladım ve kilo almam lazım
ancak geçmiş tecrübelerimden berbat tatlara sahip bu tarz içecekler içtim ve yulaf görünce midem bulanmaya başlıyor, o yüzden tek ricam geleni geçeni toz edebilecek bir blender
bütçem 1000TL ve altı

şimdiden teşekkürler, umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir.

xRoxai

80+
Ben bunu kullanıyorum 1 senedir memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
300w yetmeyeilir buz kırmaya kırar ama aletin motoruna ve bıçakları zorlar elinde kalması muhtemel o aletin buz kırmadan sonradan eklerim diyorsan iş görür daha farklı markalarda ucuza bulursun
evet işte bir öneride bulunsanız çok yardımcı olacak

xRoxai

80+
çünkü verdiğiniz alet 300W yeterli olucak mı sizce?
Kanka bayadır kullanıyorum yulaf fıstık keçi boynuzu pekmezi muz vs shake yapıyorum şu zamana kadar hiç bir sorun çıkartmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buz vs kırmayı denemedim ona bir şey diyemem ama bayadır kullanıyorum baya memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yulafı un haline getirip pankek felanda yapıyorum onuda söyleyeyim

WhoCares

80+ Gold
evet işte bir öneride bulunsanız çok yardımcı olacak
valla bro 600w ve üzeri bak ama marka olarakda bütçene uygun sinbo kiwi felen bakabilirsin küçük ben kullanmadığım için önermem pek doğru olmaz ama buz kırma özelliği olanlar genelde büyük oluyor bilesin ama buz kırmasın shaker yapar takılıırım diyorsan şarjlı mı pilli mi olanları var taşımak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
vestel mix go kullanıyorum. müthiş bir alet. önce bende işe yaramaz dandik vs diyodum alınca hayatımı kolaylaştırdı. yulafı fındık fıstık badem ne varsa parçalıyor.

Top Bottom