Neler Yeni

Yurdışından Viper mini almak

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Nedenini anlamadığım şekilde sadece itopyada vardı ve stokları biterek yaklaşık 4 aydır stoklarda yok.Sanırım gelmeyecek o yüzden yurtdışından mı alsam diye düşündüm fakat amazondan almaya kalksam sanırım 375tl felan tutuyor amazondan normal şartlarda daha ucuz olması gerekmiyor muydu ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nedenini anlamadığım şekilde sadece itopyada vardı ve stokları biterek yaklaşık 4 aydır stoklarda yok.Sanırım gelmeyecek o yüzden yurtdışından mı alsam diye düşündüm fakat amazondan almaya kalksam sanırım 375tl felan tutuyor amazondan normal şartlarda daha ucuz olması gerekmiyor muydu ?
fiyat+kargo parası+gümrük vergisi hesaplarsın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
kadir

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben olsam Razer Viper Mini yerine G403 Hero alırdım, Rival 3 değil.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bence daha şık, sensörü daha iyi, hızlanma değeri 5G daha fazla, IPS değeri 100 IPS daha fazla, garantisi 1 yıl daha uzun.
Baktım biraz hepsi burada gibi yerlerde çok pahalı sadece attığınız sitede bu kadar ucuz.
hepsi burada n11 gibi sitelerden almayı düşündüğüm için.

Daha önce hiç alışveriş yapmadığım yerden almak istemiyorum.

Top Bottom