Arkadaşlar bulgaristandan iPhone 15 pro max 256 almak istiyorum. Getirince kayıt yaptıracağım. Ama garantisi olmuyor sanırsam. Onun dışında dikkat etmem ve bilmem gereken bisey var mı. Orada stok var midir öyle sorunlar oluyor mu
Bulgara iPhone 15 için gidiyorsan zarara girersin ama yok benim zaten bulgarda işlerim var yol üstü onuda alicam dersen biraz mantıklı. Ayrıca 15 pro Max çok sıkıntılı çıktı ve dayanıksız bir sorun çıktığı zaman başın agriyacak ki böyle kronik ve berbat bir 15 serisinde sorun çıkmama ihtimali düşük.Arkadaşlar bulgaristandan iPhone 15 pro max 256 almak istiyorum. Getirince kayıt yaptıracağım. Ama garantisi olmuyor sanırsam. Onun dışında dikkat etmem ve bilmem gereken bisey var mı. Orada stok var midir öyle sorunlar oluyor mu
14 pro max al daha stabil suanArkadaşlar bulgaristandan iPhone 15 pro max 256 almak istiyorum. Getirince kayıt yaptıracağım. Ama garantisi olmuyor sanırsam. Onun dışında dikkat etmem ve bilmem gereken bisey var mı. Orada stok var midir öyle sorunlar oluyor mu
Acil değilse 1/2 ay bekle ip15 zaten bnce fiyasko hem kasa kalitesinde hemde şarj soketi USB c ile adamlar 120/240w i konuşuyor android tarafı bu gelmiş böyle tele 27 mi33 w koymuş bnce 14 Pro Max al gitsin bnim gozumde hiçbir farkı yokArkadaşlar bulgaristandan iPhone 15 pro max 256 almak istiyorum. Getirince kayıt yaptıracağım. Ama garantisi olmuyor sanırsam. Onun dışında dikkat etmem ve bilmem gereken bisey var mı. Orada stok var midir öyle sorunlar oluyor mu
Ya oraya gidip gelen arkadaşım getiricek daha doğrusu. Orda 44bin vergi iadesiyle birlikte 41e felan geliyor 20 ye kayıt edince 62 oluyor 14 Max mi alalım diyorsunuzBulgara iPhone 15 için gidiyorsan zarara girersin ama yok benim zaten bulgarda işlerim var yol üstü onuda alicam dersen biraz mantıklı. Ayrıca 15 pro Max çok sıkıntılı çıktı ve dayanıksız bir sorun çıktığı zaman başın agriyacak ki böyle kronik ve berbat bir 15 serisinde sorun çıkmama ihtimali düşük.
Tr 14pro Max al o aradaki fiyat farkını arka cam defalarca kırılınca bı farkı kalmazYa oraya gidip gelen arkadaşım getiricek daha doğrusu. Orda 44bin vergi iadesiyle birlikte 41e felan geliyor 20 ye kayıt edince 62 oluyor 14 Max mi alalım diyorsunuz
Anladım 15 promax sorunları yakinda çözülür diyor Apple amaAcil değilse 1/2 ay bekle ip15 zaten bnce fiyasko hem kasa kalitesinde hemde şarj soketi USB c ile adamlar 120/240w i konuşuyor android tarafı bu gelmiş böyle tele 27 mi33 w koymuş bnce 14 Pro Max al gitsin bnim gozumde hiçbir farkı yok
Kasası fiyasko bildiğin arka cam ekrandan daha dayanıksız öyle diyim herkes tel ekran üstü düşerse korkar 15 te arka cam yere değince korkarsınAnladım 15 promax sorunları yakinda çözülür diyor Apple ama
15 sorunlu ve kasası acayip dayanıksız ayrıca 70 küsur zaten Türkiye de iPhone 15 Max. 8 bin TL kâr için hem garantiden olucaksiniz hem de herkes almaz yani o telefonu.Ya oraya gidip gelen arkadaşım getiricek daha doğrusu. Orda 44bin vergi iadesiyle birlikte 41e felan geliyor 20 ye kayıt edince 62 oluyor 14 Max mi alalım diyorsunuz
Türkiye de 77bin TL siz 62 ye alacaksınız. 15bin TL fark yapıyor yani 62 bin TL veren adam o 15bin TL yide verir diye düşünüyorum. Veremiyorsanız zaten iPhone almayınAnladım 15 promax sorunları yakinda çözülür diyor Apple ama
15 fark az mı kardeşim15 sorunlu ve kasası acayip dayanıksız ayrıca 70 küsur zaten Türkiye de iPhone 15 Max. 8 bin TL kâr için hem garantiden olucaksiniz hem de herkes almaz yani o telefonu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye de 77bin TL siz 62 ye alacaksınız. 15bin TL fark yapıyor yani 62 bin TL veren adam o 15bin TL yide verir diye düşünüyorum. Veremiyorsanız zaten iPhone almayın
o mantıkla bakılmamalı bnce belki max 62 k sı vardı15 sorunlu ve kasası acayip dayanıksız ayrıca 70 küsur zaten Türkiye de iPhone 15 Max. 8 bin TL kâr için hem garantiden olucaksiniz hem de herkes almaz yani o telefonu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye de 77bin TL siz 62 ye alacaksınız. 15bin TL fark yapıyor yani 62 bin TL veren adam o 15bin TL yide verir diye düşünüyorum. Veremiyorsanız zaten iPhone almayın
hocam en iyisi 14 pro max 256 gb alın bitsin15 fark az mı kardeşim
Garanti için az hocam. Telefonda bir sıkıntı çıktığı zaman daha büyük zarar sizi bekliyor olacak ama siz bilirsiniz15 fark az mı kardeşim
Yok öyle bir şey hocam.Avrupadan aldıklarının türkiyede garantisi var diye biliyorum