yurt dışı kargosu fiyatı

ORNN

80+
Reaksiyon skoru
11
yurt dışı garantili ekran kartımın çipi arızalandı ve şu anda ne yazık ki ara sıra reset atıp oyun tadımı kaçırıyor türkiyedeki msı servisleri ücretli de olsa bir şey yapamayız diyor ekran kartımı garantiye yurt dışına göndersem bana ne kadara patlar acaba bilgisi olan var mı yardımcı olursa çok makbule geçer

Yurt dışı ile görüştün mü genellikte firmalar kargo ücretini karşılıyor.

yurt dışı garantili ekran kartımın çipi arızalandı ve şu anda ne yazık ki ara sıra reset atıp oyun tadımı kaçırıyor türkiyedeki msı servisleri ücretli de olsa bir şey yapamayız diyor ekran kartımı garantiye yurt dışına göndersem bana ne kadara patlar acaba bilgisi olan var mı yardımcı olursa çok makbule geçer
kargo ücreti epey bir pahalı olur gibime geliyor ekran kartının markası ne ve hangi ülkeden alındı yurtdışına göndersen bile yurtdışında 0 kapalı kutu değişim yapmıyorlar yapıyorlarsada tamir görmüş bir cihazı sağlam yapıp 0 gibi veriyorlar tıpkı iade ürünleri disbritörde geri 0 gibi yapıp hain satıcıların yaptığı takgik gibi düşünebilirsin bunu ben olsam yeni ekran kartı almaya bakardım sonuç alabilirmisin onu bile bilemezsin

Yurtdışında nereden aldın? 3-4 ay önce PTT ile İtalya'ya 500 TL'ye gönderdim ama çok sıkıntılıydı, ürünü ulaştıramadılar neyse ki Amazon ürünü teslim almadan para iadesini yaptı, PTT kesinlikle önermem. DHL ise 3500 lira fiyat çekmişti.

görüşmedim fakat görüşmeye kalkışsam dahi türk temsilcileri var mıdır acaba nasıl iletişim kurucam
Mail yolu ile ulaş translate aracılığı ile yazısırsın.

Geri