Yurt dışı ps5 alsam bir sıkıntı olurmu

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Yurtdışından ps5 aldırıcam tr de çalıştırdığımda mağaza dolarlamı olur ve standart aldırsam ps store den de oyun alabiliyormuyum??

Bir sıkıntı olmaz fakat aldığın ürünün garantisi olmaz bir sıkıntı çıkması halinde yurtdışına gidip garantiye vermen gerekir ama çok dert değil merak etme. Yurtdışından al geç ben de yurtdışından psp alacağım.

aracıya güveniyorsan ve iade edebileceğin durumdaysa alabilirsin bence bende yurtdışından mac almıştım. aldıktan sonra sony'den garantisini vs. onaylatırsın.

Ben almıştım çinden gayet iyi bir tek garantisi çinde oluyor. Tek sıkıntı o bir de kılavuz filan yabancı olur onlarda sıkıntı değil.

Tavsiyem oyun zamlarından sonra uzak durman.
Burada bir tane üye bu zam yaygarası yüzünden PS5'ini satmış. İki hafta önce konsol almak için tekrar konu açmış. Ve hâlâ zam sebebiyle sattığı PS5 ile Xbox arasında ikilemde kalıyor. Hangisini alacağına karar verememiş. Diyeceğim o ki, zam sadece PS'ye gelmediği halde PS'ye özgü gibi bir ortam yaratmaya çalışmak kullanıcıları zarara sokabiliyor.

tr 2 yıl garantili cihazlar 28 bin tl galiba, yurt dışından alabiliyorsanız 13-14 bine alın bozulursa hurdaya verin bir tane daha sıfır alırsınız aynı paraya gelmiş oluyor zaten :)

tr 2 yıl garantili cihazlar 28 bin tl galiba, yurt dışından alabiliyorsanız 13-14 bine alın bozulursa hurdaya verin bir tane daha sıfır alırsınız aynı paraya gelmiş oluyor zaten :)
Kurumsal konsol satıcılarında ithalatçı garantiler 18 bin TL. Bilkom garantili cihaz alınmaz artık. O parayla PS5 + 2TB M2 SSD alınır.

Geri