Neler Yeni

Yurt Dışı Samsung S24 Ultra Almak

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Başta Yurt İçi S23 Ultra düşünüyordum. 2. el fiyatlarına bir göz gezdirdim, telefoncuları gezdim fakat "bulabildiğim" tüm yurt içi S23 Ultra'lara 40-42K gibi komik fiyatlar verildi. Sıfırı 45K olan cihazın 2.eline 42k vermek tamamen enayilik. Aklımda daha önce "Yurt Dışı" almak vardı ama garantisi olsun kafam rahat olsun mantığı ile yurt içi bakıyordum. Şu sıralar yurt dışı alıp kayıt yaptırmak var. S23 UItra ve S24 Ultra arasında kaldım diyebilirim. Tasarım, elde ki hissiyatından dolayı S23 Ultra istesem de özellik ve yazılım bakımından S24 Ultra'da karar kıldım. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Server Kayıt meselesi. Server Kayıt ile bildiğim kadarıyla Samsung Pass ve Güvenli Klasör kullanım dışı kalıyor. Bunun harici bilmediğim şeyler var mı merak ediyorum. S24 Ultra için Server Kayıt açık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Akif Anıl Yılmaz
S24 ultraya açık değil şu an açılsa bile 400 dolar bandından söz ediyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
SErver kayda bile gerek yok ağustosa kadar kullanabiliyorum ağustosdada 45k ya kayıt yaptıracağıma kadar alırım bir s25 ultra yurt dışı daha 8 ay onu 4 ay onu diye takla atyıra attıra kullanırım 2 telefon parasına tek telefon almaktansa 2 telefon parasına 2 telefon alırım

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
Arada bir aciliyor bizim burdaki telefoncu 9 10k ya yapiyor. Kendisi server olayi ve fiyatindan oturu 23 tavsiye ediyor. Eger cok istiyorsan al seneye acilabilir suren var daha fiyat bi ihtimal duser

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
SErver kayda bile gerek yok ağustosa kadar kullanabiliyorum ağustosdada 45k ya kayıt yaptıracağıma kadar alırım bir s25 ultra yurt dışı daha 8 ay onu 4 ay onu diye takla atyıra attıra kullanırım 2 telefon parasına tek telefon almaktansa 2 telefon parasına 2 telefon alırım
Hocam bu senede 8 ay kullanım limitine daha sonra bir düzenleme gelme ihtimali varmı yani örneğin 8 değil 4 ay kullanabilirisn ya da direkt kaldırdım kullanamazsın gibi bir şey mümkün mü

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Hocam bu senede 8 ay kullanım limitine daha sonra bir düzenleme gelme ihtimali varmı yani örneğin 8 değil 4 ay kullanabilirisn ya da direkt kaldırdım kullanamazsın gibi bir şey mümkün mü
Türkiye'de süpriz yapıyolar. O yüzden'de ben hiç yurt dışı telefonlara bulaşmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
Gelebilir gelmez diye bir şey yok çok yaygınlaşırsa server kaydımızı yaptırrız bizde

Top Bottom