Yardım Yurt dışı telefonlarda IMEI sıfırlanması

Kazuha

80+
Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar yurt dışı telefonun tekrar imei sinin sıfırlanması için yurt dışına çıkmamıza gerek var mı? Yoksa her türlü 4ay+4ay kullandıktan sonra 120 gün yıl sonunu beklersek tekrar sonraki yıl 4+4 kullanabiliyor muyuz?

Arkadaşlar yurt dışı telefonun tekrar imei sinin sıfırlanması için yurt dışına çıkmamıza gerek var mı? Yoksa her türlü 4ay+4ay kullandıktan sonra 120 gün yıl sonunu beklersek tekrar sonraki yıl 4+4 kullanabiliyor muyuz?
her yılbaşı kullanım hakkı otomatik yenileniyor bişey yapmana gerek yok

Yurtdışı telefon 8 ay kullanıp sonraki sene 8 ay daha mı kullaniliyor benim bildiğim 1 kez 8 ay kullanıyorsun daha da o hak verilmiyo

Hangisi doğru sizin dediğiniz mi yoksa diğer arkadaşın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman kayıt a gerek yok 1 tane çok eski cihaz alıp son 4 ay idare edilir bence hafif bir telefon alırsın arama yapmak için sadece
Ama şöyle yurt dışında yaşıyorum tr ye gelip 6 ay kaldım ve gittim sonraki sene kullanmak için neden yeni cihaz almak zorunda kalayım ki

Hangisi doğru sizin dediğiniz mi yoksa diğer arkadaşın mı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şöyle yurt dışında yaşıyorum tr ye gelip 6 ay kaldım ve gittim sonraki sene kullanmak için neden yeni cihaz almak zorunda kalayım ki
zorunda değilsin hocam her sene yenileniyor süre internetten bakabilirsiniz herkes böyle kullanıyor kalan 4 ayıda yedek telefon alıyor ucuzundan simi ona takıp net paylaşımı yapıyor

Geri