iş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
hiç kolay bi iş değil haberin olsuniş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
nedenhiç kolay bi iş değil haberin olsun
Çok zor iş kargocu olmak sanayiden beteriş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
neden merak ettim?Çok zor iş kargocu olmak sanayiden beter
Küçük kargolar olmuyoki sürekli, ağır kargolarda oluyor 5-6 kat taşımak zor ağır kargoları belde fıtık yaparneden merak ettim?
tek başıma taşımam herhalde ya zaten zarganayım 60 kg 165Küçük kargolar olmuyoki sürekli, ağır kargolarda oluyor 5-6 kat taşımak zor ağır kargoları belde fıtık yapar
iş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
hocam paket eline gecince hangisi geliyorsa ona mi gidilir yoksa belli bir siraya dayali sekilde mi gidilir dagitimda merak ettimBen de kargo işine bakıyordum bir ara. Hiç bir arabada 2 kişi olmaz bunu unutma. Her gelen kargoyu sen taşıyacaksın. He öyle çok fazla ağır bir şey olursa başka çözümü vardır illaki.
Sabah dükkan açılır açılmaz güzergahına göre kargoları alacaksın, telefona taratacaksın, yakınlık-uzaklık olayına göre istifleyeceksin, sabah erken saatlerde olduğu için müşterilere ulaşmaya çalışacaksın, muşmula suratlı müşterilerle muhatap olacaksın. Zor iş...
hocam paket eline gecince hangisi geliyorsa ona mi gidilir yoksa belli bir siraya dayali sekilde mi gidilir dagitimda merak ettim
Ben deposunda gunlukcu olarak çalıştım bu yaz 5 gun harçlık çıkarmak icin ağır kargalar var yani ona goreiş buldum yurt içi kargo da şoför arabayı sürcek ben müşterilere kargoları teslim edicem zor mudur ne iş yapılıyor başka bir de ücreti nasıl oluyor asgari ücret muhtemelen ama paket başı ücrette varmış bu dahil mi hariç mi ve ne kadar bilgisi olan
iki kişi olmaz mı ben lüleburgaza taşındım burayı bilmiyorum adres falan ozaman almazlar beni ehliyet yok , bi yakınım git başvur sen sadece teslim etçen şoför var dedi o surcek falanBen de kargo işine bakıyordum bir ara. Hiç bir arabada 2 kişi olmaz bunu unutma. Her gelen kargoyu sen taşıyacaksın. He öyle çok fazla ağır bir şey olursa başka çözümü vardır illaki.
Sabah dükkan açılır açılmaz güzergahına göre kargoları alacaksın, telefona taratacaksın, yakınlık-uzaklık olayına göre istifleyeceksin, sabah erken saatlerde olduğu için müşterilere ulaşmaya çalışacaksın, muşmula suratlı müşterilerle muhatap olacaksın. Zor iş...