Yurt içi uçuşlarda kabin bagaj sorunu?

surgical

80+
Reaksiyon skoru
8
Dostlar yurt içi ucacagim 3. Uçuşum olacak kabin valizi için boyutlar firmalarda farklılık gösteriyor ve ne benim valizim ne de İnternette ki çoğu valiz uymuyor bir kaç cm ile
Örneğin 55x40x20 diyor pegasus sitesinde Bende yada internette 55x40x23 gibi ölçüye sahip valiz var
Bunları orada nasıl olcuyorlar ?
Biraz büyüğü ile gitsem sorun olur mu kg aşmadigim sürece

Kabin rafı dar. El çantası için. Valiz için değil. Kapaktan sığmayabilir ve kucağında taşırsın.
Ver bagaja, rahat otur.

Kabin rafı dar. El çantası için. Valiz için değil. Kapaktan sığmayabilir ve kucağında taşırsın.
Ver bagaja, rahat otur.
Hocam millet kocaman valiz koyuyor uçak rafları o kadar dar değil.

Dostlar yurt içi ucacagim 3. Uçuşum olacak kabin valizi için boyutlar firmalarda farklılık gösteriyor ve ne benim valizim ne de İnternette ki çoğu valiz uymuyor bir kaç cm ile
Örneğin 55x40x20 diyor pegasus sitesinde Bende yada internette 55x40x23 gibi ölçüye sahip valiz var
Genelde tartmiyorlar ztn. Çok umurlarinda olmuyor. Nadiren baktıkları oluyor. Için içini yiyorsa ona göre valiz götür

En küçük boy valiz uyar genelde. Boyuta bazen o boyutta kutuya valizi sok diyerek bakıyorlar ama kiloya çok nadir bakarlar ben hiç denk gelmedim.

Ver bagaja, rahat otur.
Kabindeki depolama kabin boy valiz içindir. El çantaları öndeki koltuğun altına konur, valiz alanında yer işgal edilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,140
Üyeler
186,025
Son üye
Zapkinus55
Geri