Neler Yeni

Yurtdışı eğitimim için parayı nereden bulabilirim?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
ingiltere'de fransızca konuşuluyor zaten .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zamn nasıl gitmeyi planlıyor?
Cahilmisin kanka sen ingilterede ingilizce konuşan gördünmü hiç?

ingiltere'de fransızca konuşuluyor zaten .d

o zamn nasıl gitmeyi planlıyor?
Uçakla

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Bulamazsın.

Bankadan kredi isteyebilirsin, vereceklerini sanmam. Annen babanla birlikte isteyebilirsin, güvence verecek arabanız, eviniz falan yoksa yine vereceklerini sanmam.

Burs, eğitim kredisi vs. alabileceğini sanmam, Türkiye'de okuyacak öğrencilere verirler ki verseler bile dişe dokunur bir ücret olmaz.

Son düzenleme:

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende 11. sınıfa gidiyorum. Hemen hemen ben de yurt dışında okumak istiyorum . Ve aynı nedenden dolayı oturup kara kara düşünüyorum nasıl başka ülkede okuyabilirim diye .Coğrafya kaderdir sözünü her gün geçtikçe daha iyi anlamaya başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Hocam ingilizce seviyemi belirlemek için şuan bir sınava girmedim. Ama daha şimdiden resmi olarak eğitimlerime başladım dil konusunda. Önümde daha iki senem de bulunması cabası. Bu yüzden bu konuda bir yanılgım yok. Cambridge'ye orada bulunup bir bursluk sınavı ile girmeyi düşünmüştüm zaten. Direkt olarak değil. O ülkede farklı bir üniversite de olur benim için. Yeter ki şu parayı karşılayabileyim.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ingilizce seviyemi belirlemek için şuan bir sınava girmedim. Ama daha şimdiden resmi olarak eğitimlerime başladım dil konusunda. Önümde daha iki senem de bulunması cabası. Bu yüzden bu konuda bir yanılgım yok. Cambridge'ye orada bulunup bir bursluk sınavı ile girmeyi düşünmüştüm zaten. Direkt olarak değil. O ülkede farklı bir üniversite de olur benim için. Yeter ki şu parayı karşılayabileyim.
Ben de 11 e gidiyorum kripto paralar ile uğraşıyorum az çok. Getirisi var az da olsa sermaye bile. Ama riskli çok. Önermem ama düşünürsen belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,523
Üyeler
161,717
Son üye
erdem_t
Top Bottom