13 altıysa mecburen bayiden e sim alıp qr kodu okutarak aktif ediyorsun.Merhaba sorum başlıktaki gibidir fiziksel SIM yuvasının süresi dolduktan sonra e-SIM nasıl aktif edebilirim?
13 pro max 1 günlük e sim satın alma sadece 1 günlüğüne mi veriyor? Orayı tam anlamadım biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.13 altıysa mecburen bayiden e sim alıp qr kodu okutarak aktif ediyorsun.
13dahil sonrakilerde e sime dönüştürmeden hattını 2. İmei ye aktarabiliyorsun yt de videosu var yapma ücreti 1 dolar fln dı uygulamadan e sim satın alınıyordu 1 günlük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam anladım aşırı kolay bir şeymiş esnaf arkadaşlarımız bu işlemi yapmak için 1000tl gibi rakamlar istiyordu.13 altıysa mecburen bayiden e sim alıp qr kodu okutarak aktif ediyorsun.
13dahil sonrakilerde e sime dönüştürmeden hattını 2. İmei ye aktarabiliyorsun yt de videosu var yapma ücreti 1 dolar fln dı uygulamadan e sim satın alınıyordu 1 günlük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 13pm i ne kadara aldınız bende sürekli alasım geliyor ama her seferinde vaz geçiyorum13 pro max 1 günlük e sim satın alma sadece 1 günlüğüne mi veriyor? Orayı tam anlamadım biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.