Neler Yeni

Yurtdışına giden tanıdıktan ne isteyelim?

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
Merhabalar, bir tanıdığımın Fransaya birkaç gün gitme durumu var, ryzen 5 3600 işlemcim b450 anakartım 16 ramim var ama ekran kartım 1030 ve yeterli gelmiyor haliyle.

Fransadan sizce hangi ekran kartını aldırmalıyım fiyat olarak ülkemize göre hangisi uygun olur. Yada direk PS5 getirtip onu mu kullansam diyorum burada 16K ama orada 10K imiş. Siz ne diyorsunuz siz olsanız ne yapardınız?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam ps5 getirse de oyunları alabilecek misiniz ki? Yani alabilirseniz sıkıntı yok ama alamayacaksanız size pc konusnda yardımcı olsun bence. He olamazsa en azından xbox series x getirsin gamepass ile oyun oynarsınız ucuza.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Hocam ps5 getirse de oyunları alabilecek misiniz ki? Yani alabilirseniz sıkıntı yok ama alamayacaksanız size pc konusnda yardımcı olsun bence. He olamazsa en azından xbox series x getirsin gamepass ile oyun oynarsınız ucuza.
ps plus var sorun yaşamaz , hatta direkt birileriyle sistem takasına bile girer ( 3060ti / rx6700xt falan )

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Bütçe varsa hem ps hem ekran kartı getirt ps sevmiyorsan 13 14 e rahat satarsın ekran kartını kullan böylece baya bı ucuza gelir ekran kartı

Kamece06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle hocam ps4 prom var. Oyunlarım var zaten yani. O yüzden ps5 mantıklı geliyor gibi. Yada gücüm elverirse orta halli bir ekran kartıyla ps5 mi yapıştırsam diyorum bilemedim bi türlü bu fırsat bidaha gelmez :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı aliyimde ne aliyim işte :)
ps plus var sorun yaşamaz , hatta direkt birileriyle sistem takasına bile girer ( 3060ti / rx6700xt falan )
Plus var hocam evet PS5 getirirsem kullanırım. ps4 promu satarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom