imei vs atabiliyorsun hopeciğim tek farkalrı bu samsunglarda server xiaomilerde direnç ile ikiside çok sağlıklı değil ancak elimde server kayıtlı bi s21 5G var sorularını bunun üzerinden yanıtlayabilirimApple kısmını bılıyorum fakat android kısmını pek anlayamadım ne farklar var
burada anlattım işte ??z3box adlı bir cihaz var . Bazı samsung cihaz lar bu yöntem ile imei atılıyordu. s10+ için bir kaç kere bu yöntemi denedim. O kadar kötü bir yöntem ki. Çıkmayan sorunu yok. İki de bir devamlı imei kendi kendine siliniyordu. Veya yasalr gereği tespit edilip çok kısa sürede devre dışı kalıyordu. Bu yöntemi kullanmak içinse cihaza root atılıyor. Yani orjinal olmayan yazılım. O da ayrı bir dert yani kapanma ,pil ,çökme kasma saymakla bitmez. Anlayacağınız mutlaka uzak durun . Arkadaşın dediği server kayıt sistemi her cihazda olmuyor örneğin benim kullandığım cihazda bulunmuyor.
2 yıldır yurtdışı Poco X3 Pro kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bu zamana kadar eğer y.d cihaz alacaksan Xiaomi al bootloader kilidini aç IMEI at missApple kısmını bılıyorum fakat android kısmını pek anlayamadım ne farklar var
2 yıldır yurtdışı Poco X3 Pro kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bu zamana kadar eğer y.d cihaz alacaksan Xiaomi al bootloader kilidini aç IMEI at miss
xıomı 11 düşünüyorum varmı başka tavsiyeniz hocamBir farkı yok. IMEI atılabilen bir modelse alınabilir ama genelde Yurtdışından daha ucuza geliyor TR'den YD cihaz almak.
Bütçe?xıomı 11 düşünüyorum varmı başka tavsiyeniz hocam
Bütçe nedir hocamxıomı 11 düşünüyorum varmı başka tavsiyeniz hocam