t300rs öneririmYılbaşına kadar yurtdışındayım ve dönmeden önce logitech g923 almak istiyorum kendime. Kutusuz bir şekilde koyacağım merak ettiğim şey: ürün herhangi bir vergilendirmeye tâbi tutulur mu?
uçakla gelceksen vergi alabilirlerYılbaşına kadar yurtdışındayım ve dönmeden önce logitech g923 almak istiyorum kendime. Kutusuz bir şekilde koyacağım merak ettiğim şey: ürün herhangi bir vergilendirmeye tâbi tutulur mu?
arabanın bagaja falan koycam diceksen arama yapılıyor ucakla g elceksen zaten almazlar gümrük idari personelleri bu konularda titizkocaman şeyi nereye saklıcaksın kişisel eşya yerinede girmez telefon değil sonuçta cebinize koyun gelin
ya da laptop falan da değil çantaya koy getir olayı da olmuyokocaman şeyi nereye saklıcaksın kişisel eşya yerinede girmez telefon değil sonuçta cebinize koyun gelin
bize koyar 2bin liraYD de yaşıyorsan zaten koymaz sana vergisi 100euro olsun en baba koyarmı
vergisi ne kadar çıkar 450 euro ürünün?YD de yaşıyorsan zaten koymaz sana vergisi 100euro olsun en baba koyarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bize koyar 2bin lira
gümrük vergi hesaplamada 60 euro yazıyor gümrüğe sunma bedelide 10 euro ama değişir tabi bir şey diyemem yalan olurvergisi ne kadar çıkar 450 euro ürünün?
Bende bu cumartesi g29 alacağım ve uçak ile getireceğim fakat kutuyu poşet ile kabin bagajına koysam olur mu yoksa kutudan çıkarıp poşete mi koymalıyım ve uçağa alırlar mıYılbaşına kadar yurtdışındayım ve dönmeden önce logitech g923 almak istiyorum kendime. Kutusuz bir şekilde koyacağım merak ettiğim şey: ürün herhangi bir vergilendirmeye tâbi tutulur mu?