2 bin lira civarı kayıt ücreti var ve pasaportun olması lazım yasa gereği sadece pasaport sahibinin adına olan hatlarla çalışıyor diye biliyorum
Anladım teşekkürler peki kayıt ettirmezsek ne olur ya da yasa dışı yollarla işte görüyorum yurtdışı cihazlarınız 3 6 9 aylık açılır gibi reklamlar var bunlardam yaptırırsam ne olur?şuan kullandığın hat kimin üzerine ise o kişinin pasaportu ile kayıt yapman lazım yoksa yeni hat alman lazım kayıt ücreti 2000 TL civarı telefon ücretini de kuzenine sor
kuzenim ocak sonuna doğru gelicek norveçten muhtemelen 11 pro max ya da 12 pro falan getirir ülke girişinde bu telefon kimin diye sormazlar diye düşünüyorum sadece kullanmak için sonra benim kayıt ettirmek lazım anladığım kadaryıla ancak kayıt ettirmezsem telefonu mu kullanamıyorum yoksa içindeki hattı yani işte arama özelliğini falan mı bir de bu işin yasa dışı yani merdiven altı kayıt işlemleri nasıl oluyor önerir misin yani 2700 lira bi tık fazla benim içinamerıkadan 12 pro max almıs bırı olarak anlatayım telefonu aldıgın zaman 120 gun kullanım suresı var 120 gun bıttıkten sonra hattı taksan bıle kullanamıyorsun kayıt ettırmen gerekıyor 2021 de 2006,20 TL 2022 de 2772 TL olacak ve pasaportunun olup ülkeye giriş çıkış yapman gerekıyor eger yapmaz isen e devlette gozukmuyor ve kayıt yaptıramıyorsun sorun olursa cevaplayabılırım
telefonu kullanabılırsın fakat arama ve mobıl verıyı kullanamazsın androıd telefonlarda merdıven altı yapan yerler var fakat apple urunlerınde merdıven aldı olmuyor pasaport cıkarıp 2700 tl vermek zorundasın gıbı bır sey eger kı telefonla konusmak ve mobıl verıyı kullanmak ıstıyorsankuzenim ocak sonuna doğru gelicek norveçten muhtemelen 11 pro max ya da 12 pro falan getirir ülke girişinde bu telefon kimin diye sormazlar diye düşünüyorum sadece kullanmak için sonra benim kayıt ettirmek lazım anladığım kadaryıla ancak kayıt ettirmezsem telefonu mu kullanamıyorum yoksa içindeki hattı yani işte arama özelliğini falan mı bir de bu işin yasa dışı yani merdiven altı kayıt işlemleri nasıl oluyor önerir misin yani 2700 lira bi tık fazla benim için
pasaportum var o konuda sorun yaşamam peki bir şey daha sorucam bu 120 gün kullanım süresi herkese veriliyor mu yani ben o 120 günde çıkartmaya çalışırım 2700 lirayıtelefonu kullanabılırsın fakat arama ve mobıl verıyı kullanamazsın androıd telefonlarda merdıven altı yapan yerler var fakat apple urunlerınde merdıven aldı olmuyor pasaport cıkarıp 2700 TL vermek zorundasın gıbı bır sey eger kı telefonla konusmak ve mobıl verıyı kullanmak ıstıyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger kı pasaport cıkarmak ıle ugrasmak ıstemıyorsan ya kuzenının uzerıne yaptıracaksın kaydı ve hattını kuzenının uzerıne yaptıracaksın ya da gurcıstan kıbırs gıbı yerlere gıdıp ulkeye gırıs yapacaksın
120 gün süre herkese veriliyor. Mevzu para değil. Son 6 ayda Yurtdışı giriş çıkışın olmak zorunda.pasaportum var o konuda sorun yaşamam peki bir şey daha sorucam bu 120 gün kullanım süresi herkese veriliyor mu yani ben o 120 günde çıkartmaya çalışırım 2700 lirayı
herkese verılıyor sadece ulkeye gırıs cıkıs yapman gerekıyorpasaportum var o konuda sorun yaşamam peki bir şey daha sorucam bu 120 gün kullanım süresi herkese veriliyor mu yani ben o 120 günde çıkartmaya çalışırım 2700 lirayı
120 gün süre herkese veriliyor. Mevzu para değil. Son 6 ayda Yurtdışı giriş çıkışın olmak zorunda.
anladım teşekkür ederimherkese verılıyor sadece ulkeye gırıs cıkıs yapman gerekıyor
kanka 6bin liraya türkiye de 11 pro max bul aliyimtürkiyeden al uğraşmana değmez.
Telefonu kuzenin sana hediye olarak mı alacak yoksa kendi kullandığı eski telefonu mu getirecek? Sıfırsa eğer Norveç piyasası ne kadar?Kuzenimden Norveçten iphone isticem ancak türkiye ye girerken uygulanan işlemler hakkında bilgim yok. Neler yapmam gerekiyor ve cebimden çıkacak olan tutar ne kadar olur