Neler Yeni

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi

Oylar: 29 38.2%
  • Kötü

Oylar: 28 36.8%
  • Nötr

Oylar: 19 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    76
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Benim iyi ile nötr arası ılımlı bakıyorum kazanamayacak olsa bile Sadece Enes'in videosunda ekonomi hakkında da konuşmuştu ama liberal olmadıklarını ve akp'nin neo liberalizm uyguladığını ve kalanların böyle olduğunu söyledi. @Besim Tibuk

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
AKP gitsin de, milliyetçi bir partiye de razıyım. AKP'nin zihniyeti hiç hiç hiç iyi değil. 20 sene sonra hepimize Arapça dersler gördürüp zorla din dayatması yaşatmalarından korkuyorum.

Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
Benim iyi ile nötr arası ılımlı bakıyorum kazanamayacak olsa bile Sadece Enes'in videosunda ekonomi hakkında da konuşmuştu ama liberal olmadıklarını ve akp'nin neo liberalizm uyguladığını ve kalanların böyle olduğunu söyledi. @Besim Tibuk
Özelleştirme ile peşkeşin aynı olmadığını bilmiyor.
Neymiş özel teşebbüs tesis kuramazmış. Kafaya bak, özel teşebbüs marsa gidiyor be!
Sıkışınca hemen "sen Atatürk genci değil misin" diyor.
3/10 siyasetçi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Aksaray Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanının "Göktanrı inancımıza göre yeni börümüz Özdağ. 100 yıl önce Atatürk gelmişti, şimdi yeni ulu önderimiz Ümit Özdağ geliyor." diye bir söylemde bulunması sonrasında işinden alınıyor. Sadece Enes bu konuşmaya da bir eleştiri videosu çekmişti link bırakmıyorum ama görürsünüz zaten Ümit Özdağ fotoğraflı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirme ile peşkeşin aynı olmadığını bilmiyor.
Neymiş özel teşebbüs tesis kuramazmış. Kafaya bak, özel teşebbüs marsa gidiyor be!
Sıkışınca hemen "sen Atatürk genci değil misin" diyor.
3/10 siyasetçi.
Avrupa birlinin canı cehenneme :mad:🤬🤨 diyor birde.

Besim Tibuk

80+ Gold
Aksaray Zafer Partisi Gençlik Kolları Başkanının "Göktanrı inancımıza göre yeni börümüz Özdağ. 100 yıl önce Atatürk gelmişti, şimdi yeni ulu önderimiz Ümit Özdağ geliyor." diye bir söylemde bulunması sonrasında işinden alınıyor. Sadece Enes bu konuşmaya da bir eleştiri videosu çekmişti link bırakmıyorum ama görürsünüz zaten Ümit Özdağ fotoğraflı.

Siyasal islam bitçek siyasal tengiricilik başlayacak ahahahah

Tahsilli Erdoğan

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

O konuda yanlış demiş bence.
Avrupa kafa tutmak saçmalık birde Avrupa en güçlü askeri iki ülke var diye biliyorum Fransa ve İngiltere

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekho

Alfha13

80+ Silver
Ülkede Erdoğan'dan sonra en iyi siyaset yapan adam, tek vaadi de Türk olmayanları göndermek. Ülkedeki siyasetçi standartlarımız cidden çok düşük.

Ekho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ekho
Siyasetteki boşluktan yararlanıp ünlü olan, mülteci konusu dışında düzgün politikası olmayan, aynı ekonomik düzeni devam ettirmek isteyen, kadrosu gerçekten çok kötü olan ve mhpye hiç muhalefet olmayan balon denebilecek bir parti. Ümit Özdağ ne zaman açıklama yapsa mülteci konusu dışında biri istifa ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow