idare eder3070 almayı düşünüyordum eagle olan bende şuan güncel zalman z3 plus kasasının psusu var 600watt yeter mi idare eder mi nasıl anlarım ?
tüm parçaların ne kadar harcadığına bak.3070 almayı düşünüyordum eagle olan bende şuan güncel zalman z3 plus kasasının psusu var 600watt yeter mi idare eder mi nasıl anlarım ?
Olay o değil aslında psu kaç destekliyor 600watt yazması 600 olduğu anlamına gelmiyor diye görmüştüm.tüm parçaların ne kadar harcadığına bak.
Yetmeme durumunda sisteme zararı var mı ?idare eder
yetmeme durumu olmaz dostum zarar vermez kapanır sistemOlay o değil aslında psu kaç destekliyor 600watt yazması 600 olduğu anlamına gelmiyor diye görmüştüm.
Ayrıca ram anakart olsun bunları nasıl hesaplıcam
Yetmeme durumunda sisteme zararı var mı ?
Heh mesela aynen öyle min götürsün yeter ileride alırım en kötüpeki uygulama var mı tüm parçaların toplam ne kadar yediğini öğrenmek için ?
İ5 12400f almayı düşünüyorumYani 13900K falan yoksa rahat yeter... Ama sağlıklı olmaz 3070 bir anda pik yapabilir...
Yetecektir... Ama bence yine de elinizdekini satıp 650W Gold psu alın...Heh mesela aynen öyle min götürsün yeter ileride alırım en kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ5 12400f almayı düşünüyorum
Zaten 0 alırsam 750 alıcam veya 800 ama şuan güncel elimde zalmanın o psusu var ve sistem aldığım zaman amacım idare etmesi en geç 1 sene içinde değişecek.En az 750 almaya bak.
Zalmanın psuları kaliteli mi peki ?Yetecektir... Ama bence yine de elinizdekini satıp 650W Gold psu alın...