Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Belki ileriye gitmek, belkii.
Ama geriye gitmeye imkansız gözüyle bakıyorum, geriye gitmeyen zaman Makinesi, zaman Makinesi midir peki? 😂

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
E ileriye gittin. Geri nasıl dönüceksin :d?

AboveShaft

80+ Bronze
İcat edildi zaten.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Solucan deliği kullanarak.

Geriye gitmek bence kesinlikle imkansız ve mantıksız, çok klişe olacak ama;

Gidip babanı öldürsen hiç doğmayacak mısın?

Peki ya hiç doğmadıysan babanı nasıl öldürdün?

Geçmişe gidip babanı öldürmek için önce doğman gerek ama bir gün geçmişe gidip babanı öldüreceksen zaten baştan doğmamışsındır, bu yüzden gidip de babanı öldüremezsin çünkü sen yoksun 😁

Ya da babanı öldürdüğün anda yok olursun 😁

Geçmişte yaşanmış en ufak olayı dahi değiştirmek kelebek etkisiyle günümüzde çok büyük felaketlere ya da değişikliklere yol açabilir, o değişiklikler de zaman makinesinin hiç icat edilmemiş olmasına sebep olabilir, zaman Makinesi hiç icat edilmediyse geçmişe nasıl gideceksin?

Paradoks paradoks paradoks.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Geçmişe gidip babanı öldürmek için önce doğman gerek ama bir gün geçmişe gidip babanı öldüreceksen zaten baştan doğmamışsındır, bu yüzden gidip de babanı öldüremezsin çünkü sen yoksun 😁

Ya da babanı öldürdüğün anda yok olursun 😁
Eğer olur da 5. boyuta geçebilme imkanımız olsaydı bu dediklerinin hepsinin gerçekleşmesi an meselesiydi.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Eger zaman makinesi icat edilebilir birsey olsaydi bunu simdi anlardik sebebi ise gelecekde diyelimki birileri zaman makinesini icat etti ve zamanda gecmise gitti yani bizim zamanimiza yani biz bunu anlardik zaten oyuzden gelecekte yani hicbir zaman, zaman makinesi icat edilemez eger edilseydi biz bunu çoktan anlardık ve farkına varirdik

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Eğer olur da 5. boyuta geçebilme imkanımız olsaydı bu dediklerinin hepsinin gerçekleşmesi an meselesiydi.

Alternatif evrenlerden bahsediyorsun, ama eğer var olsalar bile onların sandığımız ya da filmlerden gördüğün şekilde işlediğinden şüpheliyim.

Eger zaman makinesi icat edilebilir birsey olsaydi bunu simdi anlardik sebebi ise gelecekde diyelimki birileri zaman makinesini icat etti ve zamanda gecmise gitti yani bizim zamanimiza yani biz bunu anlardik zaten oyuzden gelecekte yani hicbir zaman, zaman makinesi icat edilemez eger edilseydi biz bunu çoktan anlardık ve farkına varirdik
oha aydınlandım 😂 haklı

AboveShaft

80+ Bronze

Zaman yolculuğuna ve bilim kurguya merakı olan Doctor Who izleyebilir. Bu tarz konular anlatılıyor.

belki gelecekten gelen var ve o zaman döngüsünde hafızasını kaybediyorsa 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom