Neler Yeni

Zamanında kırılan kemiğin tekrardan acıması?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Arkadaşlar merhaba 6-7 yaşındayken bisikletle karşıdan karşıya geçerken, yolda giden arabaya çarptım. ve arabanın yan aynası benim köprücük kemiğime gelerek köprücük kemiğimi kırdı. aradan yıllar geçti ve dün idmana acele ile başladım ve 2 esneme hareketi yaparak dips hareketine geçtim ve o gün sol kolumun köprücük kemiğinin acıdığını anladım. Zamanında kırılan kemiğim sol köprücük kemiği. sizce tekrardan bir sorun olmuş olabilir mi? sakatladım diye düşünüyorum ama bilemedim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
aynı sorun bende de var bir kaç yıl önce paten ile bayırdan aşşağı kayarken araba çarpmıştı ve sol bileğimi kırmıştım, spor yaparken arada sırada ağrıdığı oluyor, ama güçlendikçe geçen bir şey sanırım bu aralar çok olmuyor çünkü, basmaya devam hocam. Ama siz yine doktora gidip röntgen çektirip kontrol ettirin daha ciddi bi durumda olabilir. yanlış kaynamış olabilir veya tam iyileşmemiş olabilir bilmiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Kırık ağrıları yıllar sürüyor hatta geçmediği bile oluyor. Yıllar önce kırılan bileğime hala sert bir top vs gelince ağrı yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,413
Üyeler
167,839
Son üye
FrostByte
Top Bottom