TorrentZamunda ne
Siyah şapkalılar arasında bir it dalaşı olmuştur.Zamunda çok kötü şekilde hecklenmiş 2022 yılındaki tüm gönderiler silinmiz sitenin güvenilir olup olmadığı kesin değil.
çözdülerde veriler gitti hem bizim hem 2022 dosyaları tamamı silinmişSiyah şapkalılar arasında bir it dalaşı olmuştur.
Kısa sürede çözerler merak etme.
Oradakiler zaten yapanların laciverti.çözdülerde veriler gitti hem bizim hem 2022 dosyaları tamamı silinmiş
kontrol et bak 2022 yeni başlamışler 2 sayfa gerisi 2021 den devam ediyor 1 senelik veri gitmişOradakiler zaten yapanların laciverti.
Mesele hallolur dert etme
Sana diyorum ki ; yapan kişiler de , zamunda'yı ayakta tutan kişiler de aynı meslekten.kontrol et bak 2022 yeni başlamışler 2 sayfa gerisi 2021 den devam ediyor 1 senelik veri gitmiş
adamlar hiç yedekleme yapmamışlarmı arkadaş bu neSana diyorum ki ; yapan kişiler de , zamunda'yı ayakta tutan kişiler de aynı meslekten.
Ellerin de data'sız iş yapmazlar.
Birazcık sürebilir o kadar data'yı tekrar aktif hale getirmek fakat kısa sürede çözülür merak etme diyorum.
Arkadaş yedekleme yapmışlar tekrar internete public olarak yayımlarlar diyor, yedek var yani abiadamlar hiç yedekleme yapmamışlarmı arkadaş bu ne
baya zaman oldu düzelmediDüzeltirler geri hesaplarımıza bir şey olmasında