Arkadaşlar bu sistemin aynısını ikinci el 23k fiyata alınır mı içindekiler kuşkusuz iyi parçalar fakat ekran kartında mining vb yapilmismidir?
Hocam ordan almıyorum zaten ordan alandan yarı fiyatına alıyorum ve içindeki ürünler kalitesiz değil Ryzen,Nvidia gibi markalarHepsiburada, Trendyol gibi yerlerden bilgisayar alınmaz bilgisayarlardan pek anlamayan biri olan ben bile biliyorum
Reis adam 17.5 diyor 16.5 a yapış kapmadan kimse kalanı ile monitor alirsinHepsiburada, Trendyol gibi yerlerden bilgisayar alınmaz bilgisayarlardan pek anlamayan biri olan ben bile biliyorum
Zeiron isterse RTX 5070 versin yine almayın derim onun yerine buraya danışın burada yardımcı olurlarHocam ordan almıyorum zaten ordan alandan yarı fiyatına alıyorum ve içindeki ürünler kalitesiz değil Ryzen,Nvidia gibi markalar
Çevre sistemde dahil?böyle sistemler max 26k hadi olsun 27k
toplam 33k ya toplarım aynısınıÇevre sistemde dahil?
3070 saf güçte olabilir ama teknolojide 3000 serisi bitti 4000 seriside idare ederiçinde 4060 olması yine alınabilir anlamına gelmez, bu fıyata zaten bin kat daha iyi sistemler kurulur,zaten satılsın diye çerle çöple doldurmuslar. Kısacası çöp. zaten su devirde 4060 almak sacma temizinden 3070 daha iyi performans verecektir
Toplayın Hocam bizde bjlgilenelimtoplam 33k ya toplarım aynısını
Hocam bu fiyata almıyorum zaten 23k dedim yaiçinde 4060 olması yine alınabilir anlamına gelmez, bu fıyata zaten bin kat daha iyi sistemler kurulur,zaten satılsın diye çerle çöple doldurmuslar. Kısacası çöp. zaten su devirde 4060 almak sacma temizinden 3070 daha iyi performans verecektir
23kya alıyorum bu arada linkteki fiyattan değiltoplam 33k ya toplarım aynısını
iyi o zaman alabilirsin3070 saf güçte olabilir ama teknolojide 3000 serisi bitti 4000 seriside idare eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplayın Hocam bizde bjlgilenelim
Hocam bu fiyata almıyorum zaten 23k dedim ya
23kya alıyorum bu arada linkteki fiyattan değil
Mesele fiyat değildi zaten benim için şirket nekadar güvenilir onu sormuştum yoksa kazık fiyatla sattıklarını biliyordumiyi o zaman alabilirsin