The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Sevdiğim yayıncılar bağış
Birkaç bir şey almak
Birkaç bir şey almak
Hayalimdeki hayatı kurmak isterdim: Norveçte huzurlu bir yaşam.Arkadaşlar gerçek anlamda zengin olsanız ne yapmayı planlardınız, yani Jeff Bezos gibi paranız olsa?
Ben ülkede "2008 kafe" adı altında kafeler kurardım, bu kafelerde gerçek manada fiyatlar 2008'de ki gibi olurdu. Düşünsenize ne kadar güzel olurdu, su 15 kuruş, kahve çeşitleri 25 kuruştan başlıyor 2-3 liraya kadar, Tost 1 lira, karışık alırsan 1.25 TL, fast food menüleri 3-10 lira arası. Bir de kafeye süs olsun diye 2008 Avrupa kupasından Türk milli takımının resimlerini koyardım. Müthiş bir şey.
Ondan sonra Afrika'da su kuyuları açardım.
Kimsesiz çocuklara ve üniversite öğrencilerine burs verirdim, KYK borçlarını öderdim.
Oh misHayalimdeki hayatı kurmak isterdim: Norveçte huzurlu bir yaşam.
ilk önce kendime sonra bi bilgisayar alır sonra bi internet kafe kurar bizim mahallenin gençlerine bedava yapardımArkadaşlar gerçek anlamda zengin olsanız ne yapmayı planlardınız, yani Jeff Bezos gibi paranız olsa?
Ben ülkede "2008 kafe" adı altında kafeler kurardım, bu kafelerde gerçek manada fiyatlar 2008'de ki gibi olurdu. Düşünsenize ne kadar güzel olurdu, su 15 kuruş, kahve çeşitleri 25 kuruştan başlıyor 2-3 liraya kadar, Tost 1 lira, karışık alırsan 1.25 TL, fast food menüleri 3-10 lira arası. Bir de kafeye süs olsun diye 2008 Avrupa kupasından Türk milli takımının resimlerini koyardım. Müthiş bir şey.
Kimsesiz çocuklara ve üniversite öğrencilerine burs verirdim, KYK borçlarını öderdim.
O kafe net batarArkadaşlar gerçek anlamda zengin olsanız ne yapmayı planlardınız, yani Jeff Bezos gibi paranız olsa?
Türk aklı her yerde aman Allah'ım.O kafe net batar
Paranın büyük bir kısmına gelir elde edecek şirket, fabrika, ajans gibi bişey kurardım kalanını kendime harcardım.Arkadaşlar gerçek anlamda zengin olsanız ne yapmayı planlardınız, yani Jeff Bezos gibi paranız olsa?
Allah rahmet eylesin dostum, sigaranın da Allah belasını versin, bende aynı şeyi yapardım emin ol, satanı da hapse attırırdım.Babamı elimden aldığı için sigara şirketlerine savaş açardım
Yada bütün firmaları satın alıp yıktırırdım
He öyle deseneTürk aklı her yerde aman Allah'ım.
Dostum paran sınırsız.