🔥İndirim Ziraat Bankart krediyle 7.500₺ üzeri 500 Cashback

Reaksiyon skoru
115
Düzeltme;
Ziraat Bankart Kasım Kredi ile alışverişlerde Min 7500 tl üzerine 500₺, 6 seferde en fazla 3000₺ Cashback.

https://bankkart.com.tr//kampanyalar İlk önce ziraat bankart sitesinden kampanyaya onay vermeniz gerekmektedir. Yoksa dahil olmazmış. ayrıntılar linkte nerdeyse bilindik çoğu sitede sitede geçerli kontrol edin yinede

(Taksit dahil)

Son düzenleme:
kampanyaların linki var mı

%9.6 değil de %10 olsa şirket batıcaktı iflas edicekti ondan iyki %9.6

45 bin harcamaya 3 bin cashback nerede yazıyor? Bulamadım hocam.

Hepsiburada'dan yapacağın 200 TL üzeri alışverişlerde anında %3 Hepsipara kazancı (Maksimum 25 TL Hepsipara kazanılabilir.)

Tek seferde max 500 diye anlıyorum ben? 45bin harcamayı tek seferde yapınca 3000 vereceğini düşünmüyorum

Donanım Arşivi ölücülü Gururla sunar.

Ziraat Bankart Kasım Kredi ile alışverişlerde Min 7500 tl ye 500, 45.000₺ ye 3000₺ yani %6,66 Cashback + %3 hepsi burada cash back ile totalde %9,6666 Oranında Cashback ile İndirimde olan ürünleri geri ödeme aracılıyla %10 daha indirim alabilirsiniz. :D

https://bankkart.com.tr//kampanyalar İlk önce ziraat bankart sitesinden kampanyaya onay vermeniz gerekmektedir. Yoksa dahil olmazmış ayrıntılar linkte nerdeyse bilindik çoğu sitede sitede geçerli kontrol edin yinede

(Taksit dahil)
Monitör alıcaktım süper oldu

Monitör tablet veya çocuğa telefon vs alacaklar için iş görür. Ben de şu matepad 11.5i alayım bu kampanya ile

45 bin harcamaya 3 bin cashback nerede yazıyor? Bulamadım hocam.

Hepsiburada'dan yapacağın 200 TL üzeri alışverişlerde anında %3 Hepsipara kazancı (Maksimum 25 TL Hepsipara kazanılabilir.)
bana denk gelen temsilcisi bilmşyor olabilir o zaman üst limit yok demişti :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kanpanya detaylarını okuyup dikkat edelim. Mğşteri temsilcisini arayıp ortantılımı veriyorlar teyit ettirmek alzım teknik sorunlar olabilir

Geri